Username *
Password *
Remember Me

Nova LIERAC SUNISSIME sunčana linija energetska je injekcija za kožu - osim što štiti od sunca, čuva je od foto-starenja. Linija Sunissime prva je anti-age njega za sunce širokog spektra koja štiti i energizira kožu u jednom tretmanu.

Do kraja srpnja u Farmaciji proizvode linije LIERAC SUNISSIME možete kupiti sa 40% popusta.

Leche protectora FPS 15 lierac Sunissime 2

 

Patentirani anti-UVA/UVB sustav: S 5 filtera, bez oktokrilena, za zaštitu visokog stupnja, Lierac Sunissime linija prikladna je i za osjetljivu kožu. Polisaharid velike molekularne mase pojačava sustav filtriranja i štiti kožu od vanjskih napada.


Snažna infracrvena zaštita: ekstrakti japanskog dvornika, zeljaste biljke poznate po protuupalnim svojstvima, imaju zapanjujuću antioksidacijsku snagu, štite kožu od infracrvenih zraka i smanjuju bore.
Štit protiv vidljive svjetlosti: Sintetiziran pomoću biljke tirozin, frakcionirani melanin apsorbira energiju vidljive svjetlosti djelujući kao štit. Time se smanjuje broj slobodnih radikala i popratna oštećenja kao što je oslabljena kožna barijera i pigmentacija.

 

Leche protectora FPS 15 lierac Sunissime 2


Djelovanje Sunissime linije temelji se na pro-taurinu, hijaluronskoj ksielini i peptidima. Taurin, koji nastaje od pro-taurina djelovanjem UV-zraka, prirodna je aminokiselina koja čuva staničnu membranu, potiče obnovu i hidrataciju kože. Hijaluronska kiselina sprečava gubitak vode iz kože, a peptidi potiču proizvodnju melanina i ubrzavaju tamnjenje.


Lierac Sunissime anti-age fluid za lice (SPF 15, SPF 30, SPF 50): cijena 272,28 kn
Lierac Sunissime mlijeko za tijelo (SPF 15, SPF 30, SPF 50): cijena 287,28 kn (SPF 15 i 30), 296,40 kn (SPF 50)

Leche protectora FPS 15 lierac Sunissime 2

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location