Username *
Password *
Remember Me

Fragilnu kožu odlikuje osjetljivost i krhkost uzrokovana narušenom funkcijom barijere kože zbog čega vrlo burno reagira na vanjske utjecaje kao što su hladnoća, toplina, onečišćenje okoliša, neprilagođeni kozmetički proizvodi, voda, sapun te naravno sunce – podsjećaju stručnjaci iz A-Derme i podsjećaju na tri načina na koja sunce može oštetiti našu kožu, ako je ne njegujemo pravilno, ako ne nanosimo formule sa zaštitnim faktorom i pretjerano se izlažemo jakom suncu.

 

A Derma Protect linija 2017. HR
Aracia swimwear


Štetno djelovanje sunca očituje se na 3 razine:
1. uzrokuje opekline na površini kože
2. oslabljuje zaštitnu barijeru
3. uzrokuje oksidaciju, oštećenja DNA i stvaranje toksičnih metabolita na staničnoj razini.

 

Leche protectora FPS 15 lierac Sunissime 2
LIERAC SUNISSIME
Snažna infracrvena zaštita: ekstrakti japanskog dvornika, zeljaste biljke poznate po protuupalnim svojstvima, imaju zapanjujuću antioksidacijsku snagu, štite kožu od infracrvenih zraka i smanjuju bore.
Štit protiv vidljive svjetlosti: Sintetiziran pomoću biljke tirozin, frakcionirani melanin apsorbira energiju vidljive svjetlosti djelujući kao štit. Time se smanjuje broj slobodnih radikala i popratna oštećenja kao što je oslabljena kožna barijera i pigmentacija. Lierac Sunissime anti-age fluid za lice (SPF 15, SPF 30, SPF 50): cijena 272,28 kn. Lierac Sunissime mlijeko za tijelo (SPF 15, SPF 30, SPF 50): cijena 287,28 kn (SPF 15 i 30), 296,40 kn (SPF 50)

 

ZATO kožu treba štititi od jutra do večeri, a naročito ako se ide na sunce oko podne ili popodne. Njezinu barijeru čuvaju aktivni sastojci u kremama kao i zaštitni faktor, a činjenica je i da često zaboravimo mazati kožu u gradu, kad idemo samo do dućana ili na kavu. Najbolje je da apliciranje kreme ili pudera sa zaštitnim faktorom bude navika, na taj način koža će konstantno biti u najboljem stanju. Navečer joj je potrebna hidratacija, kako bi nadoknadila tijekom dana izgubljenu vlagu.

 

A Derma Protect linija 2017. HR
Lisa Marie Fernandez

 

 

Formulacija A-Derma Protect linije nudi trostruku zaštitnu funkciju od sunca: riječ je o ultra-sigurnoj zaštiti visoke podnošljivosti. Za jačanje barijere kože zaslužna je A-Dermina inovativna djelatna tvar, Barriestolide, iz ulja izdanaka Rhealba zobi, čije je djelovanje na fragilnu kožu patentirano. Ulje ujedno čuva stanice od oštećenja, odnosno potiče njihovu samoobranu na 3 načina: djeluje kao antioksidans, čuva DNA stanica i detoksicira. Cijene: krema 220 kn, losion 178 kn, fluid 108 kn

 

A Derma Protect linija 2017. HR

 

 

Leche protectora FPS 15 lierac Sunissime 2

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.