Username *
Password *
Remember Me

Voda u bazenu sadrži velike količine klora, što dovodi slabljenja proteina i razine keratina u vašoj kosi i čini je suhom i lomljivom. Oksidirajući metali poput bakra i željeza koji se prirodno nalaze u vodi, mogu utjecati na boju vaše obojene kose. Da biste zaštitili svoju kosu od negativnih učinaka ovde iz bazena i mora, predlažemo nekoliko trikova – objavili su danas stručnjaci iz Douglasa.

 

 DHA ProteinRepair 7WonderOilspray 811594
PRIMARK // prshots


1. Prije odlaska na sunce i ulaska u vodu, na kosu nanesite proizvode bogate keratinom, koju njeguju kosu od korijena do vrhova. Nakon nekoliko sati ponovite tretman za najučinkovitiju zaštitu.

2. Ulje za kosu izvrsno štiti i njeguje, jedan od takvih je Douglas Hair Protein Repair Oil Tretman (150 ml – 79,90 kn) koji će umiriti i nahraniti suhe vrhove. Nakon nanošenja, povežite kosu u nisku punđu kako  bi se ulje što bolje upilo u kosu.

3. Bogate i hranjive maske izvrsne su za umornu i beživotnu kosu, sklonu oštećenjima i suhim vrhovima. Ekstrakt zelenog čaja, vitamin E i ulje suncokreta štite vašu kosu od slobodnih radikala, zbog čega preporučujemo redovite tretmane Douglas Hair Protein Repair Maskom (25 ml – 14,90 kn). Nanesite je prije no što odete u krevet i uklonite je sljedećeg jutra kako biste dubinski nahranili kosu.

4. Proizvode za zaštitu uvijek nanosite na mokru kosu, jer tada kosa puno bolje apsorbira sve hranjive sastojke koji stvaraju zaštitni sloj na vašoj kosi. Posebna ulja za njegu kose, kao što je Douglas Hair Style&Shine Arganovo Ulje (50 ml – 79,90 kn), hrane vlasište i korijen kose vitaminima i mineralima koji ih štite od sunčevih zraka.

 

DHA ProteinRepair 7WonderOilspray 811594DHA ProteinRepair 7WonderOilspray 811594DHA ProteinRepair 7WonderOilspray 811594

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location