SUPER_skin // 3 top kreme za UJEDNAČAVANJE tona lica

  U potrazi ste za kremom koja će srediti novonastale nepravilnosti na licu? Istina, posljedica je to pretjeranog sunčanja, pojavljuje se neuravnotežena proizvodnja melanina, što uzrokuje mrlje, veće i manje. Osim toga, često se te fleke pojavljuju i usred hormonalnih promjena, pa i korištenja određenih lijekova... Donosimo tri kreme odnosno formule kojima je uloga da reguliraju proizvodnju melanina i utječu na ujednačavanje tona. Obavezno uz njih moramo koristiti kreme sa zaštitnim faktorom, naročito ako opet idemo na sunce. Nova koža je osjetljiva, trebamo je super-zaštititi. Od sastojaka tu su glikolne kiseline i razne tehnologije čija je snaga iznimna – no, korištenje će potrajati par mjeseci, koža se ne može revitalizirati preko noći.

   

  anew clinical 74.90kn avon

  Doutzen Kroes // S Moda

   

  1195003

  Anew Clinical serum za korekciju diskoloracija, 125 kn
  Smanjenje različitih tipova diskoloracija nadahnuto laserskim tretmanom uz sigurnost kućnog tretmana. Napredna DSX-7 tehnologija sadrži dva komplementarna oblika vitamina C koji zaustavljaju proizvodnju melanina na staničnoj razini. Poboljšava ton kože i učinkovito se bori protiv diskoloracija tretmanom nadahnutim laserskim tretmanima kože.

   

   

  anew clinical 74.90kn avon
  Eucerin even brighter 199 kn // Sadržava B-rezorcinol koji smanjuje proizvodnju melanina i pojavu hiperpigmentacije te gliciretiničnu kiselinu koja stimulira procese prirodne obnove oštećene kože. Visoki zaštitni faktor SPF 30 i UVA zaštita učinkovito sprječavaju daljnja oštećenja od sunca i nastanak pigmentacijskih mrlji. Vaša će koža postati vidljivo sjajnija i ujednačenija u samo četiri tjedna, a tijekom vremena možete očekivati da će se poboljšanje nastaviti.

   

  anew clinical 74.90kn avon

   

  anew clinical 74.90kn avon
  Filorga pigment perfect 429 kn, ljekarne
  Ovaj visoko koncentrirani serum uklanja postojeće i smanjuje pojavu novih hiperpigmentacija te ujednačava boju tena.
  Tri inovativna aktivna sastojaka rade u sinergiji i uklanjaju pigmentacijske nedostatke na koži:
  - Ekstrakt hmelja smanjuje proizvodnju melanina te time vidljivo smanjuje veličinu i intenzitet hiperpigmentacija
  - Nova generacija vitamina C (u izrazito stabilnom obliku), ujednačuje ten i pruža koži blistav izgled
  - Biljni ekstrakt djeluje protuupalno i protiv slobodnih radikala te  štiti kožu od nastanka hiperpigmentacija uzrokovanih oksidativnim stresom