Username *
Password *
Remember Me

Sigurno ste čuli za njih - moćni saveznici na anti-age fronti, koenzim Q10 i vitamin C, sada najavljuju zajedničku aktivnost u novoj liniji za njegu lica. Nivea je predstavila formule za umornu kožu bez sjaja koje vraćaju energiju i čine je svježom, zdravom i lijepom.

debenhams J by Jasper Conran cr
Jasper Conran // prshots


Glavni aktivni sastojak nove linije je i vitamin C, visoko učinkovit antioksidans koji koži daje svježinu. Naime, antioksidansi su naši najvažniji saveznici u borbi protiv slobodnih radikala - visoko reaktivnih spojeva kisika koji se stvaraju u tijelu zbog vanjskih utjecaja i jedan su od glavnih uzroka starenja kože. Uz snažni vitamin C, koenzim Q10 pomaže u borbi protiv starenja. Njegova prirodna pojava u koži ima dvije važne funkcije - osim što osigurava koži neophodnu energiju istovremeno djeluje kao antioksidans.

debenhams J by Jasper Conran cr

NIVEA Q10plusC Energy noćna krema protiv bora (40ml): 92,90 kn.
NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema protiv bora (50ml): 92,90 kn.
NIVEA Q10plusC Energy krema protiv bora za područje oko očiju (15 ml): 84,90 kn

 

Također, koenzim  Q10 sudjeluje u važnim procesima u stanicama: od njihove regeneracije do sinteze kolagena. Nažalost, s godinama tijelo proizvodi sve manje koenzima Q10 i upravo iz tog razloga NIVEA Q10plusC Energy linija protiv bora nadopunjuje njegovu prisutnost u koži te sprječava njezino prerano starenje. Kombinacija energizirajućeg koenzima Q10 i djelotvornog čistog vitamina C koji se nalaze u Q10plusC Energy noćnoj kremi protiv bora i kremi za područje oko očiju, dokazano pospješuje regeneraciju kože dok spavate te joj pomaže da apsorbira čak 50 % više kisika, vraća joj energiju i tako vidljivo smanjuje sitne bore.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location