SKIN_upgrade // aloe vera, PČELINJI vosak i ulje JOJOBE za njegu ruku

  Koža na rukama razlikuje se od kože na drugim dijelovima tijela - ona na dlanovima je deblja i nema dlaka kako bi se nesmetano mogli obavljati dnevni zadaci, a koža na poleđini dlanova tanja je i od kože na licu – podsjećaju stručnjaci iz Nivee te ističu koji su top sastojci za njegu tog osjetljivog područja: - radi se o pčelinjem vosku, aloe veri, ulju jojobe i pasjem trnu.

   

  newlook 728861
  New Look


  Pčelinji vosak - prirodni vosak koji izlučuju pčele i koriste ga u izgradnji saća. Poznat je po snažnim antibakterijskim svojstvima, zaštiti od isušivanja i visoke otpornosti na štetne utjecaje iz okoline. Najčešće je žute boje i blagog mirisa koji podsjeća na med.

  Aloe vera i ulje jojobe - ekstrakt dobiven iz lišća aloe vere bogat je vitaminima, mineralnim solima, aminokiselinama i enzimima. Ima gotovo potpuno identičnu pH-vrijednost kao ljudska koža i zbog toga ima tako snažno ljekovito djelovanje - intenzivno hidratizira i potiče obnavljanje stanica. Ulje jojobe također je bogato vitaminima i mineralima te sadrži prirodna hidratacijska svojstva. Brzo se upija u kožu i ne masti ju.

  Pasji trn i vitamin E - plodovi zimzelenog trnovitog grma narančasto-crvene su boje, bogati su vitaminima A, C i E, imaju snažno antioksidativno i protuupalno svojstvo te potiču regeneraciju stanica. Njegujući vitamin E poznati je antioksidans koji štiti stanice od prijevremenog starenja i oštećenja, koži pruža intenzivnu hidrataciju, pomaže krhkim i lomljivim noktima da postanu čvrsti i sjajni te smanjuje pojavu zanoktica.


  NIVEA krema Aloe vera

  Protective Care kreme za ruke:
  - s pčelinjim voskom koži pruža intenzivnu njegu i zaštitu,
  - s ekstraktom aloe vere i uljem jojobe
  - s pasjim trnom i vitaminom E.
  Cijena: 75 ml 11,15 kn, drogerije.

   

  NIVEA krema Aloe veraNIVEA krema Aloe vera