Username *
Password *
Remember Me

Dermalogica dvostruko čišćenje, tajna blistavog lica, otapa slojeve teškog make-upa, sebum i ostale čestice topive u ulju.

Dvostruko čišćenje obuhvaća dva koraka: čišćenje lica sredstvom na bazi ulja, a potom, u drugoj fazi, čistačem na bazi vode ili surfaktanta. Dermalogica dvostruko čišćenje, tajna zdrave i blistave kože, otapa slojeve teškog make-upa, sebum i ostale čestice topive u ulju. Ovaj dodatni korak u ritualu njege omogućuje da drugi čistač (gel, mliječna emulzija) prodre dublje u kožu kako bi se postigla profesionalna razina čistoće i očuvalo njezino zdravlje.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

 

dermalogica 23 9 2017 panel xl cr


Zašto je ovaj ritual važan?
Zagađivači iz zraka, proizvodi sa SPF-om te vodootporni make-up u kombinaciji sa sebumom formiraju gust viskozni sloj na koži već do sredine dana. Ako ste poput većine žena, čišćenju lica posvećujete samo 20-ak sekundi dnevno, i to standardnim metodama: umivanjem ili čistačem koji ste nanijeli na komadić vate. Nedovoljno da bi se otopile i uklonile sve naslage! Na vašemu licu ostaju bakterije, sebum i čestice prljavštine koje guše kožu i čine je beživotnom. Očistite li lice dvaput istim sredstvom, također niste napravili mnogo.


Dermalogica je razvila tehniku dvostrukog čišćenja s ciljem uklanjanja svih tipova nečistoće s kože. Uljni čistač razgrađuje čestice koje se otapaju u ulju - make-up, sebum - što donosi puno bolje rezultate od klasične metode čišćenja. Nakon dvostrukog čišćenja koža je temeljito i nježno očišćena, bez neugodnog zatezanja, te spremna upiti vrijedne sastojke iz krema ili seruma.

Pri odabiru proizvoda kojima ćete raditi dvostruko čišćenje svakako u obzir uzmite stanje i tip svoje kože - agresivan proizvod u kombinaciji s još jednim čistačem može izazvati burne reakcije.

dermalogica 23 9 2017 panel xl cr

Čišćenje lica korak po korak
• Prvi korak - PreCleanse Balm: umasirajte na lice Dermalogica originalno PreCleanse ulje ili za putovanja praktičniji PreCleanse Balm koji će privući i temeljito odstraniti ono što se tijekom dana nakupilo na koži.
• Drugi korak - čistač prema stanju kože: operite lice propisanim Dermalogica čistačem kako biste uklonili ostatke nečistoće.


Rezultat? Temeljito čišćenje uz koje ste svaki dan bliže besprijekornoj koži.

 

dermalogica 23 9 2017 panel xl cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location