Username *
Password *
Remember Me

Mali, ali moćan beauty proizvod definitivno je korektor, jedan od stanovnika svake torbe, uvijek na putu s nama, spreman da sredi lice i prekrije one dosadne mrlje, posljedice uništavanja (izmišljenog!) prišta, tragove neispavanosti i ostalih neprilika. Sve je čudesniji, jer korektori novije generacije nose sastojke kao što su ulja slatkog badema, voskove, hijaluronsku... Osim toga, toliko je delikatan da ne ulazi sasvim u pore, no treba ga pravilno nanijeti, ne previše, ne premalo. Popularan je u sticku, iako je tekući jednostavniji jer ga možemo dozirati. Stick je hit za teško crvenilo, no ponekad je i to potrebno! Pravo je vrijeme da se podsjetimo što sve može taj mali čarobnjak.

 

  makeup beauty makeup


1 Podočnjaci – ah, da, nikako da odu. Korektori u tekućem stanju idealni su za prekrivanje tamnijih podočnjaka, nanose se lagano, ispod unutarnjeg djela oka, nipošto na vanjski dio, jer ulazi u bore smijalice. Koristite za ovu priliku korektor nijansu svjetliji od tena, dat će licu svježi izgled.


2 Flekovi od prišteva – kad se posuši, ne skidajte krasticu jer će nastati tamnija mrlja, već koristite korektor u sticku koji će ga barem ujednačiti s licem.

catr 18h Brightening Concealer 35.90kn


3 Flekovi od... previše sunčanja. Hiperpigmentacija je ovih dana vruća tema, lice blijedi, usprkos sunčanim danima, te otkriva mrlje. Korektor koristite nakon svega, kad podloga sjedne na lice i djelomično ujednači ten.


4 Uz nude look – ima i dana bez šminke, u tom slučaju korektor nastupa solo i ujednačava ten. Prirodan izgled je poželjan, naročito tijekom tjedna, kad vremena ima malo.


5 Too much maskare? Da, ako pretjeramo sa šminkom, možemo je odstraniti ili prekriti s malo korektora! Tapkanje spašava situaciju, kako se ostatak šminke ne bi porementio...

catr 18h Brightening Concealer 35.90kncatr 18h Anti Dark Concealer offencatr 18h Anti Dark Concealer offen

INFO_plus:

Korektor sa zelenim pigmentima idealan je za balansiranje crvenih malih vena, neutralizirat će crvenilo i prištiće.

Korektor s pigmentima u žutoj boji idealan je za balansiranje plavkastog ili ljubičastog obojenja (kao što su tamni krugovi ispod očiju ili male vene).

Ljubičasti pigmenti u boji u proizvodu uravnotežuju žute tonove kože za nježniji i zdraviji izgled.

 

  makeup beauty makeup makeup beauty makeup makeup beauty makeup makeup beauty makeup makeup beauty makeup

 makeup beauty makeup

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location