SKIN.HAIR_upgrade // masna KOSA, prhut i dječja kolekcija popularne KREME

  Masnu kosu riješit će, kažu u laboratorijima Vichy, nova peel formula za tjeme, posebna Dercos kreacija, a djecu će oduševiti nova kolekcija kreme Nivea, koja dolazi u kombinaciji s knjižicom u kojoj klinci Mia i Luka proživljavaju nove avanture!

   NIVEA Mia Luka dvorac cr

  Aktivan sastojak Nivea kreme – koja opet dolazi kao kolekcija s dječjim pričama, je Eucerit, prvi sastojak koji je omogućio da se voda i ulje povežu u stabilnu kremastu bazu, prvu emulziju bez konzervansa. Krema ujedno ima lagan, prepoznatljiv miris: kombinaciju bergamota, naranče, lavande, ruže i jorgovana te đurđice.

  Posebno izdanje kreme bit će dostupno od listopada do prosinca. Preporučene maloprodajne cijene posebnog izdanja NIVEA kreme: 7,30 kn (30 ml), 15,10 kn (75 ml) i 23,10 kn (150 ml).

   

  NIVEA Mia Luka dvorac cr

   


  Ovogodišnje priče:
  Mia i Vila istražuju džunglu – Mia treba pomoći majci u pripremanju ručka i pronaći teglicu sa zaćinima, a potraga će se pretvoriti u pravu malu avanturu na kojoj je prati Vila.
  Mia i Luka grade dvorac – Mia i Luka oboje žele izgraditi dvorac, ali nemaju dovoljno kockica za dva odvojena dvorca. Zato se dogovore kako će jedan dvorac graditi od kockica, a drugi od pijeska, dok Zeku zapadne najteža odluka – odabir ljepšega.
  Mia i Zeko idu na jahanje – Mia je već iskusna u jahanju, a Zeko se također želi okušati u jahanju. Ipak, kad treba zaista to i napraviti, Zeku će izdati hrabrost. Kao prava prijateljica, Mia će mu pomoći i zajedno će sjesti u sedlo.
  Luka i Zeko se igraju skrivača – Tko je majstor skrivanja? Zeko tvrdi kako su zečevi majstori u skrivanju, a Luka će morati biti dosjetljiv kako bi otkrio gdje se Zeko skrio.

  NIVEA Mia Luka dvorac cr

  Dercos Micro Peel
  Odabrani Dercos sastojci za djelovanje od vlasišta do vrhova su pirokton olamin [1%] koji zaustavlja stvaranje prhuti na izvoru, eksfolijacijski trojac salicilna kiselina [1,3%], LHA i prah sjemena marelice zadužen je za čišćenje vlasišta i regulaciju deskvamacije, dok glicerol [2%], vitamin PP i polimeri za njegu pružaju zaštitu vlaknima kose. Inovativna gel tekstura zelene boje razvija finu i laganu pjenu koja ostavlja osjećaj svježine te zahvaljujući djelovanju navedenih aktivnih sastojaka čini kosu mekom, laganom i podatnom za oblikovanje. Upečatljivi miris počiva na drvenastim notama čempresa i brinja pomiješanih s aromama kože i lišaja, dok dodir mentola doprinosi dojmu svježine.
  Cijena: 200 ml, 104 kn, ljekarne.