Username *
Password *
Remember Me

Koža vašeg djeteta iznimno je suha, svrbi, crveni se i često je iritirana? Vaše dijete nije samo. Oko 20% djece i 3% odraslih ima atopičnu kožu, koja život može učiniti vrlo kompliciranim. Međutim, postoji dermokozmetičko rješenje koje će atopičnoj koži vratiti mir.

A-Derma linija Exomega, za njegu atopične i vrlo suhe kože beba, djece i odraslih, smanjuje suhoću kože, umiruje iritacije i obnavlja prirodnu obranu kože. Do 30. 11. u Farmaciji je možete kupiti 25% povoljnije.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

aderma exomega


Dermatološki laboratoriji A-DERMA od 1994. razvijaju emolijense koji odgovaraju na specifične potrebe bolesnika s atopijskim dermatitisom. Fragilnu kožu mališana (a i odraslih) s atopijskim dermatitisom ili vrlo suhom kožom možete povjeriti omekšavajućoj, antiiritacijskoj, umirujućoj i njegujućoj snazi proizvoda ugodnih tekstura iz linije EXOMEGA.

Njihovi inovativni djelatni sastojci, umirit će iritaciju i obnoviti kožnu barijeru, a rezultat će biti smanjena fragilnost i suhoća kože.

Ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi ima imunoregulacijsko i protuupano djelovanje, te sprječava adheziju bekterije Staphylococcus aureus. Filaxérine® (koji kombinacija 10-HDA i Omega 6 masnih kiselina) i vitamin B3 (niacinamid) aktivno obnavljaju barijeru kože.

 aderma exomega

EXOMEGA linija kompletna je linija jer obuhvaća proizvode za higijenu, njegu i specifičnu njegu.

Umirujući učinak postiže se svakodnevnim nanošenjem proizvoda, zajedno s kompletnim ritualom higijene i njege. Naime, učinkovitost je optimizirana kad se proizvodi za higijenu i njegu atopične kože kombiniraju zajedno, što je i razlog zbog kojeg se EXOMEGA razvila u potpunu liniju proizvoda, koja pruža sveobuhvatno i učinkovito rješenje za atopičnu kožu.

Emolijentni gel i ulje, emolijentno mlijeko, krema i balzam..., proizvodi su koji odgovaraju na sve potrebe atopične kože i sve stupnjeve suhoće u svakom životnom razdoblju.

 aderma exomegaaderma exomegaaderma exomegaaderma exomegaaderma exomega