Username *
Password *
Remember Me

Kožne nepravilnosti poput akni, prištića i mitesera javljaju se kada tijelo prolazi velike hormonalne promjene. Kod otprilike 90% mladih osoba pojavit će se određeni stupanj nepravilnosti na koži, a 20-30% njih potražit će liječničku pomoć. Obično pogađaju adolescente, ali prisutni su i kod odraslih osoba, posebice žena. S obzirom na to da većinom zahvaćaju mladenačku kožu, pojava akni i prištića može utjecati na samopouzdanje i samopoštovanje – objavio je Eucerin, čiji su stručnjaci napravili niz istraživanja na ovu uvijek aktualnu temu.

 

 EUC DermoPure Beauty shot sep2017 02a


Akne i prištići nisu samo stanje masne kože, već su prvenstveno upalna bolest. Najnovija istraživanja dokazuju da su mikroupale glavni uzrok nastanka akni. Iako će u većini slučajeva nestaju sami od sebe nakon puberteta, masna koža ipak zahtijeva posebnu njegu i učinkovite tretmane u prevenciji daljnjeg pogoršanja stanja kože i nastanka trajnih postupalnih ožiljaka. Suprotno mitovima, poput onih kako su osobe koje pate od akni nesklone održavanju higijene, pretjerano čišćenje agresivnim preparatima zapravo dodatno nadražuje i isušuje kožu, a može dovesti i do pojave novih akni.


Odgovarajuća i redovita njega masne kože sklone aknama poboljšat će stanje kože i spriječiti nastanak novih nepravilnosti. Eucerin DERMOPURE njega sadrži kombinaciju protuupalnih i antibakterijskih sastojaka koji ublažavaju simptome masne kože i reguliraju lučenje sebuma, a pritom sprječavaju nastanak novih prištića, akni i mitesera.

eucerin ciscneje dermopure


„Naš cilj bio je identificirati aktivne sastojke koji bi se mogli kombinirati za tretiranje sva četiri čimbenika odgovorna za simptome akni (seboreja, hiperkeratoza, razvoj mikroba, bakterijska upala). Bili smo oduševljeni rezultatima naše jedinstvene kombinacije protuupalnih, antibakterijskih sastojaka za regulaciju sebuma.˝ dr. Frank Rippke, voditelj Eucerin znanstvenog upravljanja.



EUC DermoPure Beauty shot sep2017 02a

„Imam problem s aknama od svoje desete godine života. U tom razdoblju naučila sam koliko je krhko ljudsko samopouzdanje. Dugo sam tražila onaj pravi puder koji mi neće pogoršati stanje kože, a dati mi prekrivanje s kojim se osjećam dobro. Taj „pravi“ bio je Vicyhjev Dermablend 3D Correction koji ima visoko prekrivanje, a uz to i liječi akne. Monika, 20 godina.

EUC DermoPure Beauty shot sep2017 02a


DERMABLEND je linija tekućih korektivnih pudera optimalne tolerancije za potpunu i trenutnu korekciju kožnih nedostataka, čak i jakih (crvenila, podočnjaci i nepravilnosti tena, vitiligo, angiomi itd.). Bez tragova, bez učinka maske. Za savršeno prekrivanje tijekom 16 sati te osjećaj "gole kože" uz mat učinak tu je tekući korektivni puder DERMABLEND FLUID za žene koje žele prekriti lagane do umjerene kožne nedostatke (nepravilan ten, podočnjaci, crvenilo, ožiljci itd.).

Vichy

Inovacija u liniji je DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder koji pruža vidljiv učinak u samo jednom nanošenju! Novi proizvod kožu dodatno hidratizira, matira i korigira tijekom 16 sati uz osjećaj lakoće i iznimno prirodan učinak. Sadrži AlliAgel formulu: izuzetnu osjetilnost u kombinaciji s najvišom učinkovitošću. Tekstura kombinira vodenu i bezvodnu fazu koje se savršeno upotpunjuju i zadržavaju svoja najbolja svojstva. Cijene: po 170 kn.