Username *
Password *
Remember Me

Jeste li znali da se Elemisova Pro-Collagen Marine anti-age krema, poznata po izvrsnim kliničkim rezultatima, u svijetu proda svakih devet sekundi? Njene vrhunske rezultate potvrđuje i 36 nagrada vodećih modnih časopisa kao što su Cosmopolitan, Vogue i InStyle. 

Otkrijte ELEMIS proizvode u Farmaciji: Zagreb Ilica 11, Arena Centar te u Splitu u City Centeru One

ELEMIS 25

Još od svog predstavljanja 2003. godine, ovo je bila drugačija anti-ageing krema. Njezina priča započinje s algom Padina pavonica, koju je slučajno otkrio jedan francuski stručnjak za kozmetiku, uslijed brodoloma za vrijeme ronilačke ekspedicije. Primijetio je da je drvo na kojemu je rasla bilo očuvano, a razlog za to bila je upravo alga Padina pavonica, koja se sada nalazi u svakoj teglici te fantastične Elemis Pro-Collagen Marine Kreme.

 
Farmacia, vodeći lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica, prepoznala je kvalitetu Elemisovih krema i na svojim odabranim lokacijama nudi prozvode ovog stručnjaka kozmetičke industrije.

ELEMIS 25

Nedavno su se, u Farmacijinoj trgovini u Arena centru u Zagrebu odabrane beauty blogerice pobliže upoznale s Elemisovom ponudom i popričale s brend ambasadoricom Jelenom Glišić.

ELEMIS 25

Jelena već mjesecima vjerno koristi svoju dnevnu Elemis beauty rutinu koja uključuje Elemis čistač Pro-Collagen Cleansing Balm, Pro-Collagen Marine kremu sa zaštitnim faktorom 30, Superfood ulje za lice, a jednom tjedno koristi masku Pro-Collagen Marine Mask koja joj dubinski nahrani kožu.Ne čudi što su svi Jelenini omiljeni Elemis proizvodi i bestselleri diljem svijeta. Kod nas su, uz mnoge druge Elemis proizvode, dostupni u Farmacijinim prodajnim mjestima u Zagrebu na adresi Ilica 11 i u Arena Centru, te u Splitu u City Centeru One.

 ELEMIS 25ELEMIS 25