Username *
Password *
Remember Me

Medenjake obožavamo, a još kad su podcrtani cimetom, sve skupa postaje čarolija! Sada upravo tu formulu donosi hrvatski brend San prirodna kozmetika, u varijanti pilinga i maslaca za tijelo. Dodir himalajske soli dodatan je bonus, ona ostavlja kožu mekom i nježnom, sprema je za nove izazove hladnih dana.

 

SAN BODY CARE maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAK

SAN piling za tijelo MIRISNI MEDENJAK uklanja stanice mrtve i suhe kože, te hrani i vlaži kožu na prirodan način u čemu pomažu himalajska sol, ulja makadamije, kukuija i lješnjaka. U isto vrijeme prirodni mirisi toplih bakinih medenjaka će okupiraju vaša osjetila.
Trljanjem himalajske soli u tijelo uklanjamo mrtve stanice kože, pomažemo da se koža obnovi i uklanjamo neželjene čestice s nje. Kukui ulje će pomoći da se koža brže obnovi i da se umiri. Ulja makadamije i lješnjaka hidratiziraju o hrane kožu. Nakon upotrebe preporučamo SAN maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAK za potpunu hidrataciju i prehranu kože.

SAN BODY CARE maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAK će okupirati vaša osjetila i zavrtiti vam glavom prije nego ga namažete na kožu. Prirodni mirisi cimeta, klinčića i toplih bakinih medenjaka, te ulja makadamije, lješnjaka i kokosa zvuče kao sastojci za bogati slavljenički kolač, ali uz ulje kukuija i mango maslac čine kombinaciju koja će nahraniti i najzahtjevniju kožu.
Kukui ulje oporavlja suhu kožu, a u tradicionalnoj upotrebi se koristi za umirivanje iritirane kože, te smirivanje raznih njezinih stanja. Mango maslac će također umiriti i nahraniti kožu, a pomaže i da se izravnaju nabori i bore na njoj. Ulja kokosa, makadamije i lješnjaka su sastojci koji će uvijek doprinjeti dobrom i zdravom stanju kože svojim hidratacijskim i hranjivim svojstvima.

SAN BODY CARE maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAKSAN BODY CARE maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAK

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.