Username *
Password *
Remember Me

Medenjake obožavamo, a još kad su podcrtani cimetom, sve skupa postaje čarolija! Sada upravo tu formulu donosi hrvatski brend San prirodna kozmetika, u varijanti pilinga i maslaca za tijelo. Dodir himalajske soli dodatan je bonus, ona ostavlja kožu mekom i nježnom, sprema je za nove izazove hladnih dana.

 

SAN BODY CARE maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAK

SAN piling za tijelo MIRISNI MEDENJAK uklanja stanice mrtve i suhe kože, te hrani i vlaži kožu na prirodan način u čemu pomažu himalajska sol, ulja makadamije, kukuija i lješnjaka. U isto vrijeme prirodni mirisi toplih bakinih medenjaka će okupiraju vaša osjetila.
Trljanjem himalajske soli u tijelo uklanjamo mrtve stanice kože, pomažemo da se koža obnovi i uklanjamo neželjene čestice s nje. Kukui ulje će pomoći da se koža brže obnovi i da se umiri. Ulja makadamije i lješnjaka hidratiziraju o hrane kožu. Nakon upotrebe preporučamo SAN maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAK za potpunu hidrataciju i prehranu kože.

SAN BODY CARE maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAK će okupirati vaša osjetila i zavrtiti vam glavom prije nego ga namažete na kožu. Prirodni mirisi cimeta, klinčića i toplih bakinih medenjaka, te ulja makadamije, lješnjaka i kokosa zvuče kao sastojci za bogati slavljenički kolač, ali uz ulje kukuija i mango maslac čine kombinaciju koja će nahraniti i najzahtjevniju kožu.
Kukui ulje oporavlja suhu kožu, a u tradicionalnoj upotrebi se koristi za umirivanje iritirane kože, te smirivanje raznih njezinih stanja. Mango maslac će također umiriti i nahraniti kožu, a pomaže i da se izravnaju nabori i bore na njoj. Ulja kokosa, makadamije i lješnjaka su sastojci koji će uvijek doprinjeti dobrom i zdravom stanju kože svojim hidratacijskim i hranjivim svojstvima.

SAN BODY CARE maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAKSAN BODY CARE maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAK

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location