Username *
Password *
Remember Me

Sad je pravo vrijeme za onaj deblji sloj na licu – stik je obično stvarčica koju ne volimo stavljati tijekom toplijih dana. Iako imamo neku varijantu zimskog proljeća, naročito kad sjedimo na suncu i uživamo u neradnim satima, koža se na ovom vremenu jako isušuje i treba je zaštititi. Stick ima niz prednosti, iako je zapravo nepošteno, kao forma, nerijetko zapostavljen u našim kozmetičkim torbicama.

 

boots blush stick
Littlewoods / prshots


1. Ostavlja deblji sloj, koji automatski štiti kožu satima, od jutra do mraka.


2. Praktičan je za nošenje naokolo, stane i u onu najmanju torbicu, neće se razmuljati ili raspasti... njegova kompaktna formula apsolutno je solidna!


3. Ako nam treba popravljanje tijekom dana, jednostavno je povući još koji potez, na primjer po obrazima ili čelu.

GlowSticks Family SS17 RGB FG cr


4. Dolazi u više odličnih varijanti: kao puder, kao krema sa zaštitnim faktorom, kao korektor i rumenilo. Korektor je najslavniji, neke formule usput isušuju prištiće. S druge strane, puder varijante su masnjikave, čuvaju kožu od hladnoće i vanjskih uvjeta.


5. Traje sto godina. Ne možemo ga potrošiti u jednoj sezoni... jedino ako se stvarno potrudimo. Pa, potrudimo se!

 

 

dior44

ess Prismatic Hololighter Stick offenboots blush stickboots blush stickboots blush stickboots blush stickboots blush stickboots blush stickboots blush stickboots blush stickboots blush stickla roche posay 32529

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location