Username *
Password *
Remember Me

Kod pretjeranog izlaganja suncu UV-zrake prodiru kroz slojeve kože i oštećuju zaštitne stanične membrane. Na kraju dana zaštita kože je oslabljena i ona postaje isušena i nezaštićena od  štetnog djelovanja slododnih radikala. Kao posljedica svega toga, na koži se mogu pojaviti sunčane opekline. Zato nam stručnjaci iz Vichyja predlažu novi SOS balzam.

dsa

CAPITAL SOLEIL BALZAM...
...za njegu kože nakon izlaganja suncu istovremeno hidratizira, smiruje i pomaže popraviti oštećenja nastala tijekom dana. Sadrži ekstrakt vrbovice, učinkoviti aktivni sastojak koji smiruje kožu i u trenutku ublažava osjećaje boli i vrućine, te koncentrat lipida koji prodire u kožu gdje ciljano obnavlja oštećene stanične membrane i ponovno uspostavlja njihovu zaštitnu ulogu. Koža je odmah nakon uporabe smirena i mekana. Nakon prva 24 sata koža se vidljivo oporavlja i crvenilo se smanjuje.

PROIZVOD je hipoalergen, ne sadrži konzervanse niti boje i ispitan je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom. Sadrži termalnu vodu Vichy koja dodatno smiruje nadraženu kožu (crvenilo i ostale znakove upale), smiruje osjećaje bockanja i svrbež kod osjetljive kože, te potiče prirodni obrambeni mehanizam kože.

CIJENA: 100 ml, 101,79 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location