Username *
Password *
Remember Me

Pomičući granice na području njege kože muškaraca i nakon 25 godina, Biotherm Homme uvodi inovaciju – serum koji utječe na pojavu bora, jačanje strukture, hidrataciju i općenito stanje kože na licu. Iako koža muškaraca obično počinje starjeti nešto kasnije u usporedbi s kožom žene, proces je mnogo brži, što zahtijeva ciljanu i učinkovitu njegu.

das

TEHNOLOGIJA seruma djeluje na same temelje strukture podložne slabljenju, odnosno na dermalni matriks, složenu mrežu kožnih vlakana, proteina i ugljikohidrata koja je odgovorna za održavanje i stabilizaciju oblika kože. Tekstura seruma je lakša od kreme, ne ostavlja masne tragove, te se brzo upija.

FORMULA
- Plavozelena alga, latinskog naziva Aphanizomenon flos-aquae, jedan je od najstarijih oblika života na zemlji koji već 3,5 milijarde godina odolijeva napadima mikroba i zagađenjima, zahvaljujući upravo svojoj sposobnosti samoobnove.

- Istraživačima je trebalo sedam godina da usavrše L’Oréalovu anti-aging molekulu Pro-Xylane, koja se dobiva iz ksiloze, šećera kojeg proizvodi bukva. Ona replicira prirodne mehanizme kože, te potiče optimalno funkcioniranje istih. Pozitivno djeluje i na volumen kože potičući sintezu kolagena i glikozaminoglikana, ugljikohidrata koji igraju ključnu ulogu u zadržavanju vode u dermisu, poboljšavajući strukturu izvanstaničnog dermalnog matriksa te povećavajući vlažnost i gustoću kože.
 
- Čisti termalni plankton
Obnavljajuća svojstva Biothermovog zaštićenog sastojka - vodenog mikroorganizma čistog termalnog planktona, koži pružaju glatkoću i otpornost, aktivirajući obnovu stanica i njihov obrambeni sustav .

- Ekstrakt pupoljka japanskog cedra
Jedan od zaštićenih sastojaka linije Force Supreme pozitivno djeluje na površinu kože potičući obnavljanje stanica. Također potiče i epidermalne lipide na optimizaciju obrambene funkcije kože.

CIJENA: 50 ml, 570 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama


dasdas

Biotherm Homme s ponosom predstavlja Josefa Ajrama kao zaštitno lice novog seruma Youth Architect. Ajram, vrhunski Ultraman - triatlonac (10km plivanje + 421km biciklizam + 84km trčanje) prvi je u nizu ambasadora ove linije. On predstavlja autentičnu poveznicu s vodom i utjelovljuje moto koji uključuje maksimalno iskorištavanje potencijala koje nam život pruža, a glasi: živi kao muškarac.

Uspjesi tridesetčetverogodišnjeg Španjolca ne završavaju na plivanju, biciklizmu i trčanju. On je i vrhunski stručnjak za tržišta dionica, autor knjiga o financijskim tržištima, te pravi obiteljski čovjek. Njegov osobni moto istetoviran mu je na prsima: "Ne znam gdje je granica, ali znam gdje nije".

rrr