Username *
Password *
Remember Me

Ovaj tjedan polako se ušaltavamo u novogodišnje beauty aktivnosti – njega lica je prvo na tapeti. Zato nam Eucerin donosi poboljšanu slavnu anti-age liniju Hyaluron-Filler + Elasticity, a Avon nas podsjeća na genijalnost prirodnog ulja od kokosa.

Avon Care kokos grupna s pozadinom cr
Betty and co. // prshots


Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity - nova formula sadrži niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu čije su molekule četrdeset puta manje i prodiru dublje u slojeve kože vidljivo ispunjavajući čak i duboke bore. Na taj način struktura kože postaje jača i svježijeg izgleda. Formula se nalazi u dnevnoj i noćnoj kremi te ulju za lice.

Avon Care kokos grupna s pozadinom cr

Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidratiziranost i zaglađuje najdublje slojeve kože, a niskomolekularna hijaluronska kiselina čija je molekula četrdeset puta manja prodire dublje u slojeve kože, te stimulira sintezu hijaluronske kiseline u slojevima epiderme gdje nastaju najdublje bore.

 

Avon Care kokos grupna s pozadinom cr

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna i noćna njega sprječava smanjenje kolagena i elastičnosti pomoću antioksidansa silimarina, aktivnog sastojka iz sikavice i antioksidansa. Silimarin štiti kolagen i elastin od oksidativnog stresa i pomaže jačanju cirulacijskog sustava kože na staničnoj razini. Arktin iz ploda čička potiče proizvodnju kolagena a pomoću molekula hijaluronske kiseline vidljivo se smanjuju duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Dnevna krema sadrži SPF 15 i zaštitu od UVA zraka.
Svi proizvodi su dermatološki testirani, ne sadrže parafine ni parabene i pogodni su i za osjetljivu kožu.

Avon Care kokos grupna s pozadinom cr


Stoljećima je ulje od kokosa bilo ključni sastojak u kozmetičkim proizvodima koje su pravile i koristili zajednice širom svijeta. Zbog svoje sposobnosti da hidratizira i održava kožu, pojačava rast i sjaj kose, kokosovo ulje i dalje je jako važan stalan kozmetički sastojak u proizvodima - obično kao hidratantna krema, gel, sapun ili šampon - kako bi se poboljšao izgled i njegovala kosa i koža. Avon Care sada donosi liniju s uljem kokosa:
Gel za tuširanje (400ml), 22,90kn
Krema za lice (100ml) 15,90kn
Univezalna krema za lice, ruke i tijelo (400ml), 25,90kn
Krema za ruke (100ml), 10,90kn, uz kupnju nekog drugog proizvoda u katalogu.

Avon Care kokos grupna s pozadinom cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location