ACNE SKIN // česte kožne nepravilnosti poput akni, prištića i mitesera javljaju se kada tijelo prolazi HORMONALNE promjene

  Obično pogađaju adolescente, no sve su prisutniji i kod odraslih osoba, posebice žena. Bez obzira na to u kojem životnom stadiju se pojavljuju, ovisno o intenzitetu i dugotrajnosti, akne mogu bitno utjecati na samopouzdanje i samopoštovanje kod pogođenih osoba.

  U nizu dermokozmetičke njege, potrebno je primijeniti učinkovite tretmane formulirane za masnu i aknama sklonu kožu kako bi se spriječilo dugotrajnije pogoršanje općeg stanja kože.

  PR vizuali web 2

  Suprotno mitovima, poput onih kako su osobe koje pate od akni nesklone održavanju higijene, pretjerano čišćenje agresivnim preparatima zapravo dodatno nadražuje i isušuje kožu, a može dovesti i do pojave novih akni i pretjeranog lučenja sebuma.

  Prilikom odabira dermokozmetičke njege za masnu i aknama sklonu kožu tražite aktivne sastojke koji uistinu djeluju te su prilagođeni potrebama masne i aknama sklone kože.

  Osim toga, dosljedna rutina je ključ uspjeha u rješavanju nepravilnosti kože. Klinički i dermatološki dokazana, Eucerin DermoPure linija njege za masnu i aknama sklonu kožu pruža rješenje upravo tom tipu kože. Inovativna formula s likokalkonom A, salicilnom kiselinom i tehnologijom regulacije sebuma, uz redovitu primjenu, smanjuje akne i njihov ponovni povratak te poboljšava opće stanje kože. Aktivni sastojci djeluju na sam izvor nastanka problema.

  Uz redovitu primjenu, rezultati su vidljivi već nakon 2 tjedna. DermoPure njega može se koristiti i uz medicinsku terapiju protiv akni, kada je koži više no ikad potrebna njega koja će umiriti kožu, pružiti intenzivnu hidrataciju i smanjiti suhoću.

  PR vizuali tisak 3