ANTI-AGE EUCERIN Hyaluron-Filler serumi // idealni i za OSJETLJIVU KOŽU

  Starenje je prirodan proces koji se ne može izbjeći, no vidljivi znakovi općeg starenja kože mogu se smanjiti odabirom odgovarajućih preparata i dosljednom njegom koja će udovoljiti potrebama kože.

  Njega podrazumijeva obnavljanje i hidraciju kože uz korištenje dodatnih seruma koji pružaju snažan anti-age učinak u borbi protiv starenja. Odabir odgovarajućeg anti-age seruma bogatog aktivnim sastojcima, koji će se koristiti uz dnevnu/noćnu kremu, ključan je u smanjenju finih linija, bora i održavanja kože blistavom i zdravom.

  Hyaluron Filler PR KV cr

  Nova generacija Eucerin Hyaluron-Filler njege lica s 3x Hyal-effectom posebno je formulirana za pružanje trostrukog učinka protiv starenja. Potpuna anti-age rutina ispunjava bore, aktivira vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži, štiti kožu od slobodnih radikala koji uzrokuju preuranjeno starenje i smanjuje brzinu razgradnje hijaluronske kiseline.

  Formula je obogaćena visoko i niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom koja poboljšava hidraciju i zaglađuje najdublje slojeve kože, prodirući tamo gdje nastaju duboke bore. Antioksidativni sastojak glicin-saponin potiče proizvodnju hijaluronske kiseline dok enoksolon štiti vlastiti hijaluron kože od propadanja.

  Inovativni Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C, hijaluronskom kiselinom i likokalkonom A jača i zaglađuje kožu ispunjavajući bore i pružajući blistavost. Inovativno pakiranje otpušta vitamin C i aktivira njegovu snagu trenutno uz vidljive rezultate u samo 7 dana primjene. Snažni serum s vitaminom C potiče proizvodnju kolagena u stanicama kože, štiti kožu od slobodnih radikala i ispunjava fine linije i bore.

  Hijaluronska kiselina kao sastojak u Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnom boosteru pomaže povećati hidraciju i učinkovito ispunjava bore. Hidratantni i osvježavajući serum, koji se nanosi prije dnevne i/ili noćne kreme, trenutno pruža vlažnost i povećava hidraciju kože do 24h. Formula kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom za vidljivo ispunjavanje finih linija i bora.

  Eucerin inovacija, Hyaluron-Filler korigirajući serum pogodan je za kožu koja pokazuje prve znakove starenja poput sitnih linija, proširenih pora ili kože koja je gruba, izgleda umorno i sivo. Iznimno lagani serum pročišćava pore i smanjuje fine linije s tri aktivna sastojka. Hijaluronska, glikolna i mliječna kiselina kožu čine svilenkasto zaglađenom i mekom uz antioksidativnu zaštitu. Serum je pogodan za osjetljivu te masnu i aknama sklonu kožu.

   ECN Hyaluron Filler PR 02