Anti-age linija Anew Genics, Avon

  FORMULA: Namijenjena je rješavanju problema kao što su bore, mlohavost kože i diskoloracija.
  - Krema se nanosi ujutro ili navečer kao dio cjelokupnog tretmana za njegu. Već sutradan koža djeluje svježije, zdravije i sjajnije. Za tri dana postaje mekša na dodir, a za samo četiri tjedna bore izgledaju blaže.
  - Koncentrat Anew Genics s tehnologijom YouthGen, s dva puta koncentriranijom formulom, poboljšava vitalnost kože, bore su ublažene, diskoloracija je smanjena.

  TEHNOLOGIJA: Inspirirani potragom za genom dugovječnosti, za stvaranje nove linije Anew Genics Avonovi znanstvenici iskoristili su saznanja o utjecaju gena mladolikosti na stanice kože.
  Nakon 10 godina istraživanja došli su do revolucionarnog otkrića: gen mladolikosti nalazi se u jezgri stanica kože svih ljudi. On aktivira stanice, a starenjem njegova aktivnost opada.
  Povećanjem aktivnosti gena mladolikosti oslobađaju se proteini koji stvaraju ključne sastojke za pomlađivanje kože, kao što su kolagen i hijaluronska kiselina. Upravo zato se ova linija s patentiranom tehnologijom YouthGen razlikuje od ostalih – aktivira jedini gen izravno povezan s dugovječnošću.

  LICE LINIJE: Poznata Čehinja Paulina Porizkova

  CIJENE:
  koncentrat 159 kuna
  krema 139 kuna

  GDJE KUPITI: Kataloška prodaja Avon