BABY.SKIN_upgrade // SAN baby care ulje za njegu osjetljive BEBINE kože

  Glavni sastojci SAN BABY CARE Ulja za bebe su ulje masline, ulje pamuka, ulje riže, CO2 ekstrakt nevena i CO2 ekstrakt kamilice. Sastojci su pažljivo birani kako bi se njima zadovoljila potreba kože za nutrijentima i vlagom, a istovremeno spriječila bilo kakva iritacija kože alergenima. CO2 ekstrakti nevena i kamilice dobivaju se suvremenom tehnologijom i sadrže puno više aktivnih tvari nego tradicionalni macerati, a svojim svojstvima pridonose umirenju upalnih procesa na koži.

   

   Baby ulje 600x600
  Marks & Spencer


  Ugodnog biljnog mirisa i nježnog dodira na koži, ovo ulje je pravilan odabir za njegu osjetljive kože koju prate i osjetljiva osjetila. Neven i kamilica djeluju umirujuće, izrazita žuta boja ulja govori o bogatom sadržaju biljnih ekstrakata, a uz nježnu masažu ulje se i savršeno upija. Bez obzira je li riječ o najmlađoj koži kojoj je potrebna dodatna njega i zaštita ili suhoj koži odraslih kojoj je potrebna dodatna hidratacija i prehrana, SAN BABY CARE Ulje za bebe će donijeti toliko potrebno olakšanje.

  Baby ulje 600x600


  SAN BABY CARE Ulje za bebe je dio linije za njegu bebine kože SAN PRIRODNE KOZMETIKE. To je kombinacija 100% prirodnih biljnih ulja i biljnih ekstrakata. Ne sadrži konzervanse, parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise i nije testirana na životinjama.

  Za potpunu njegu nježne bebine kože SAN BABY CARE Ulje za bebe koristimo u kombinaciji s SAN BABY CARE Dječjom kremom za njegu i zaštitu kože pelenske regije. Uz ovu specijalnu zaštitnu kremu, koža će biti zaštićena, nahranjena i bit će osiguran njena brža regeneracija.
  SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. SAN PRIRODNU KOZMETIKU možete pronaći u ljekarnama u cijeloj Hrvatskoj ili na www.san10.hr, a proizvodi je tvrtka SAN-10 d.o.o. iz Čakovca, Međimurje.