BEAUTY_info // inovativne spužvice i vitaminski sprejevi za lice i make-up

  - Svaka koža ima svoje jedinstvene potrebe i stvara svoj vlastiti njegujući “koktel”, a personalizirana njega pružit će vam rezultate za kojima žudite. Pretvorite ove 3 spužvice u svoju jednostavnu, svakodnevnu rutinu njege kože i šminkanja. Predstavljamo limitiranu kolekciju Sponge+ - javlja Real Techniques.

  RT Sponge Row25 GlowAndMCS InPack 1.1 scaled 720x

  Miracle Cleanse spužva u kombinaciji sa sredstvom za čišćenje lica za uklanjanje nečistoća izaglađivanje pora što rezultira mekom, glatkom kožom za ravnomjerno nanošenje šminke.

  Miracle Skincare spužva za njegu kože poboljšava obnovu stanica, pomaže odčepiti pore i odstraniti prljavštine i druge nečistoće. Uparite je s vašim omiljenim tonerima, serumima i hidratantnim kremama za dublju primjenu.

  Miracle Complexion je spužvica za šminku koja će pružiti besprijekornu primjenu za prirodni sjajni završetak. Kombinirajte s bilo kojom tekućom podlogom i koristite vlažnu ili suhu.

  4244 RT Sponge Glow Radiance Complexion Kit OOP Side 300dpiRGB 720x

  Poprskajte Glow Finish Blend Extender na svoju spužvicu i aplicirajte na kožu nakon što nanesete podlogu za čaroliju šminke. Glow Finish osvježava i blenda dok ''zaključava'' vašu bazu. Ekstender se također može raspršiti izravno na lice za brzo osvježenje.

  Obogaćen vitaminskim kompleksom sjaja s vitaminom C daje vam prirodan sjaj. Osim toga, elektroliti koji osiguravaju dublju hidrataciju i obnavljaju barijeru kože za stalnu hidrataciju koja nam je svima potrebna. Glow Finish je pogodan za putovanja sa zaključanim poklopcem i savršene je veličine za baciti u torbu.

  Druga varijanta je Satin Finish Blend Extender, obogaćen niacinamidom za smanjenje sjaja, pojavu pora, zamagljivanje finih linija i poboljšanje teksture. Niacinamid pruža nevjerojatne prednosti za njegu kože koje će vam pomoći da bolje iskoristite svoju šminku.

  Cijene: spužvice po 90 kn, extenderi po 110 kn, drogerije

  RT Sponge Row24 SatinSpray 1.1 scaled 720x