BECUTAN SENSITIVE // za osjetljivu bebinu kožu, doprinosi jačanju zaštitne funkcije

  Zagrebački je Velvet ugostio još jednu Becutanovu radionicu, u kojoj su sudjelovale Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić i Josipa Scotti Čavlina. Poznata pedijatrica dr. med. Diana Puževski dala je korisne savjete kako pravilno njegovati i zaštititi bebinu kožu te posebno iznimno osjetljivu bebinu kožu od samog rođenja.

  Becutan 2

  - Koža novorođenih beba, a posebno onih koji su na svijet došli prije termina, naših malih palčića nezrela je, osjetljiva i zahtijeva posebnu njegu. Becutan Sensitive linija dizjnirana je da svojim emolijentnim djelovanjem štiti i prevenira isušivanje i istovremeno omogućuje sazrijevanje hidrolipidnog sloja i normalne arhitektonike kože. Namijenjena je svoj dojenčadi i maloj djeci koja pokazuju znakove povećane suhoće kože, ali i onima kod kojih to treba prevenirati. Linija sadrži i SOS kremu koja se preporuča za zaštitu kože u predstojećim hladnom dijelu godine ali i kao terapija kod čestih manjih problema s kožom kao što su osipi oko usta ili pelenskoj regiji – istaknula je Puževski.

  Becutan 6

  Više od 40 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

  Becutan 1

  Becutan Sensitive linija u portfelju sadrži pet visokokvalitetnih kozmetičkih proizvoda razvijenih prema najnovijim znanstvenim studijama namijenjenih osjetljivoj koži. Kolekcija je dermatološki i klinički ispitana pod nadzorom dermatologa po principima dobre kliničke prakse. Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i primjeni GMP (Good
  Manifacturing Practice) standardima, te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.

  Becutan 5