BECUTANOVA RADIONICA // dileme, trileme i izazovi roditeljstva te kreme koje od KLINACA 'podsuđuju' njihove MAME

  Na Becutanovim radionicama za roditelje uvijek bude simpatično, često komično, prisjetimo se vlastitih nespretnosti ili nedoumica, pa trenutaka kad smo se pitali – jesam li dobra mama, dobar tata, no istovremeno uvijek je super edukativno i većina nas saznaje nešto novo.

  Naime, tu je utjecajna pedijatrica Diana Puževski koja svaki put ima neki savjet koji će roditeljima olakšati svakodnevicu. Osim toga, ovdje se radi o kremama koje svojim klincima 'kradu' njihove mame. Uostalom - Becutan kod nas stvarno koriste generacije, podsjeća nas na djetinjstvo.

  BecutanRadionica 2977

  - Dječja koža je zbog svoje anatomske i funkcionalne nezrelosti pojačano osjetljiva na djelovanje sunčevih zraka. Za zaštitu dječje kože od sunca treba koristiti provjerene kreme namijenjene najmlađoj dobi. Preporučuju se kreme koje sadrže mineralne faktore, štite od UVA i UVB zraka, intenziteta zaštite SPF 30 i SPF 50 i vodootporne su. Pravilno i redovito nanošenje bitno je da se pruži optimalna zaštita koži. Kremu treba nanositi 30 minuta prije izlaganja suncu. Dojenčad i mala djeca do druge godine života se ne smiju izlagati direktnom suncu, a zaštitna krema se treba nanositi i u sjeni zbog indirektne izloženosti (refleksija mora, kamena) – izjavila je poznata liječnica, pedijatrica Puževski.

  BecutanRadionica 2791

  Na radionici su bile i Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac, a ovaj put pridružio se i jedan tata, Momčilo Otašević.

  Svaki od njih podijelio je s brojnom publikom u zagrebačkom Velvetu vlastita iskustva, kao i dileme, s kojima je lako poistovjetiti se jer više-manje svi se nađemo pred sličnim izazovima.

  BecutanRadionica 2765

  - Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. Više od 40 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože - objavio je slavni baby brend.

  BecutanRadionica 2874

  Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i primjeni GMP (Good
  Manifacturing Practice) standardima, te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.

   BecutanRadionica 9038