‘BECUTANOVA RADIONICA ZA RODITELJE’ // linija Sensitive za osjetljivu kožu beba

  Povodom obilježavanja 45 godina Becutana, održala se tradicionalna ‘Becutanova radionica za roditelje’. U vrtu Velvet caféa, uz brojne mame, svoja iskustva od samog rođenja bebe, kako biti što bolji roditelj ispričale su Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić, Paula Sikirić i Josipa Scotti Čavlina.

  Ugledna pedijatrica dr. med. Diana Puževski, sa svojim dugogodišnjem iskustvom posebno je istaknula kako pravilno njegovati i zaštititi iznimno osjetljivu bebinu kožu od samog rođenja s naglaskom na ljetni period godine.

  Becutan 03

  - Zbog sve većeg broja novorođenčadi s pojačano zahtjevnom kožom, tu mislimo na nedonoščad kao i sve većeg broja djece sa izrazito suhom i osjetljivom kožom, Becutan je u suradnji sa dermatolozoma, pedijatrima i neonatolozima razvio liniju Sensitive koja zadovoljava sve uvjete njege takve kože i to kao uljna kupka, mlijeko za tijelo i sos krema za problematične regije. Dolaskom ljeta, kako bismo zaštitili i pružili dodatnu njegu, Becutan proizvodi za zaštitu od sunca sa faktorima SPF na bazi mineralnih filtera, neizostavni su dio njege i osjetljive bebine i dječje kože. Ovu liniju prati i losion namijenjen nakon izlaganja suncu koji u sebi sadrži maslinovo ulje, kamilice i bepanten i obnavlja kožu nakon sunca - Istaknula je Puževski.

  „Becutan“ nije ponos samo „Alkaloida“. „Becutan“ je jedan od najprepoznatljivijih makedonskih brendova u regiji i šire, pozicioniran među vrhunskim liderima u segmentu dječje kozmetike. Proizvodi su napravljeni od sirovina potvrđene vrhunske kvalitete u suglasnosti sa europskim direktivama o kvaliteti proizvoda namijenjenih njezi dječje kože, dok je proizvodni proces podložan stalnoj provjeri ulaznih materijala i gotovog proizvoda i odvija se u suglasnosti sa GMP-standardima (Good Manifacturing Practice), standardima dobre proizvodne prakse, najvišim u ovoj industriji.

  Noseći segment portfelja su proizvodi namijenjeni njezi i zaštiti bebine i dječje kože, sa izuzetno blagim formulacijama pripremljenim prema originalnim recepturama, koje su sigurne za upotrebu još od prvog dana. Od samo 5 farmaceutskih formulacija namijenjenjih higijeni dječje kože, danas portfelj „Becutana“ sadrži više od 60 osnovnih tipova proizvoda i više od 100 različitih oblika pakiranja, koji su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji sa pedijatrima, neonatolozima i dermatolozima.

   Becutan 01

  Becutan 02