Cicaplast Baume B5, La Roche-Posay

  NAMJENA: Za bebe, djecu i odrasle. Krema je bez parabena, bez mirisa, bez lanolina, ima antialergijsko djelovanje, hipoalergena je, ispitana na osjetljivoj koži.

  KADA? Ogrebotine, pucanje kože, suha koža i ljuštenje, osjećaj zatezanja i žarenja tek su neke od reakcija kože na svakodnevne agresivne čimbenike. Manje iritacije povezane su s krhkim sastavom epiderme, zatim s vanjskim faktorima kao što su hladnoća ili suhoća te s jednokratnim traumama. Nadražena koža crveni, počinje se ljuštiti, zatezati, svrbjeti... Ukoliko se ne poduzmu koraci da se to spriječi, reakcija se širi i može ostaviti trajno vidljive ožiljke.

  KAKO DJELUJE? Pruža intenzivno, trenutno olakšanje kako bi se smanjio osjećaj neugode te potiče brzu, visokokvalitetnu obnovu s ciljem uklanjanja iritacije i smanjenja trajnih ožiljaka.

  FORMULA: Pantenol 5 %, Madecassoide, bakar, cink, mangan, karite maslac.
  Madecassoide: odabran zbog svojih svojstava obnove epiderme, ovaj poznati prirodni sastojak kao temelj La Roche-Posay proizvoda dokazao je svoju sposobnost aktiviranja kožnih mehanizama. Zahvaljujući spoju s kompleksom bakra-cinka-mangana, aktivatoru sinteze u epidermi, koža se brže i učinkovitije obnavlja.

  CIJENA: 40 ml, 74,12 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama.