DERCOS ENERGY+ STIMULIRAJUĆI ŠAMPON // formula protiv opadanja kose stimulira gustoću i rast

  Pionir u borbi protiv ispadanja kose, Dercos Energy+ stimulirajući šampon, jedan je od najprodavanijih Vichyjevih proizvoda, a ove jeseni dolazi u novoj, unaprijeđenoj verziji. Sadrži molekulu Aminexil, pomaže u smanjenju ispadanja kose čineći je jačom i gušćom, a prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

  Vichy Shampoo Dercos Energy200ML 000 3337871311292 Dermatoinhand cr

  U borbi protiv unutarnjih i vanjskih čimbenika koji dovode do pojave gubitka kose dermatolozi i stručnjaci su u inovativnoj formuli Dercos Energy+ stimulirajućeg šampona ujedinili:
  - Aminexil - referentna molekula protiv ispadanja kose nastala kao rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a utječe na smanjenje ispadanja kose i rezultira njenom većom gustoćom
  - Niacinamid - njegova umirujuća i hidratizirajuća svojstva smanjuju mikro-inflamacije i imaju energetsko djelovanje na mikrocirkulaciju koja je nužna za zdravu folikulu dlake
  - AHA kiseline - pomažu u održavanju PH vrijednosti vlasišta i folikula dlake, imaju snažno antioksidativno djelovanje i jačaju vlakna kose
  - Vitamin E - poznat po svojim antioksidativnim svojstvima pomaže u očuvanju zaštitnog lipidnog sloja.

   Vichy Shampoo Dercos Energy400ML 000 03337871322243 Packwithtexture2

  Najčešći uzroci ispadanja kose su hormonalni disbalans i trudnoća, stres i umor, kao i slobodni radikali poput zagađenja, smoga i UVA zraka. Zato brend Vichy blisko surađuje s dermatolozima te donosi Dercos Energy+ stimulirajući šampon.

  Hipoalergena formula pomaže u sprječavanju gubitka kose ojačavanjem vlakana dlake za nevjerojatnih 47% istovremeno pružajući osjećaj ugode koži glave. Prikladan je za svakodnevnu upotrebu, namijenjen i osjetljivom vlasištu, kosa je snažnija i izgleda gušće za čak 19% , uz volumen koji traje 24 sata.

  Folikula dlake prolazi kroz kontinuirani ciklus rasta i mirovanja, a mnogobrojni unutarnji i vanjski čimbenici taj ciklus mogu poremetiti. Naime, dolazi do rane tranzicije iz faze rasta dlake (anagena faza) u fazu mirovanja (telogena faza), a nakon 2-4 mjeseca pojavljuje se zamjetan gubitak kose. Navedeni čimbenici uzrokuju i mikro-inflamacije folikule dlake koje dovode do smanjene prokrvljenosti, a samim tim i do disbalansa u ciklusu njenog rasta.

  Dercos Energy+ stimulirajući šampon pomaže u revitalizaciji vlakana kose, vraćanju prirodne otpornosti kose i čišćenju zagađivača vlakana i čestica sebuma iz korijena, za osjećaj zdravije kože glave.

  vichy

  Za učinkovite rezultate, stručnjaci preporučuju kombinaciju Dercos proizvoda. Za žene se uz Dercos Energy+ stimulirajući šampon, preporučuje korištenje Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv ispadanja kose. Preporuka je šampon koristiti nekoliko puta tjedno, dok je ampule potrebno kontinuirano koristiti tri mjeseca, jednom dnevno. Za učinkovite rezultate kod muškaraca, uz Dercos Energy+ stimulirajući šampon nekoliko puta tjedno, preporučuje se i nanošenje Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv ispadanja kose namijenjenih muškarcima i to jednom dnevno, kroz period od tri mjeseca.

  Dercos Energy + stimulirajući šampon 123,24 kn
  Dercos Aminexil Clinical 5 - 21 ampula 485 kn