DERMA Skin Clear NIVEA // nova linija sa salicilnom kiselinom i niacinamidom

  Moderatorica Alex Milinković, radijska voditeljica i blogerica, sa sugovornicama magistricom nutricionizma i vlasnicom nutricionističko dijagnostičkog centra Nutrilife, Ivanom Barišić te dermatovenerologinjom Ružicom Jurakić Tončić, objasnila je što sve utječe na izgled i zdravlje naše kože.

  nivea83

  Beauty novinarka i influencerica Korana Marović, beauty urednica Cosmopolitana Slovenija, Nataša Mernik te influencerica Mihaela Lakičević iz Srbije svim prisutnima su otkrile su svoje najgore pogreške, kada je u pitanju njega lica, na koji način rješavaju te probleme i kako im je nova Derma Skin Clear linija za čišćenje lica pomogla da krenu surađivati sa svojom kožom te poboljšaju ten.

  Problematična koža i akne nisu samo problemi s kojima borbu vode mladi tijekom puberteta već se nečista koža može pojaviti u bilo kojoj životnoj dobi, u različitim pojavnim oblicima i jednako pogađa žene kao i muškarce.

  nivea323


  Tijekom dana na koži se nakuplja višak sebuma koji začepljuje pore i potiče razvoj nečistoća. Derma Skin Clear gel za umivanje dubinski čisti kožu i pročišćava pore te učinkovito smanjuje i sprječava ponovnu pojavu nepravilnosti.

  Za balan kože tu je Derma Skin Clear toner koji čisti i koži daje dodatnu hidrataciju, bez začepljenja pora.

  nivea933

  Zvijezda linije je i Derma Skin Clear noćni eksfolijant koji zahvaljujući svojoj visoko koncentriranoj formuli s 8 % salicilne i glikolne kiseline u kombinaciji s niacinamidom ubrzava prirodni proces obnove kože, smanjuje mrlje i sprječava njihov ponovni nastanak.

  Kao dopuna kompletnoj liniji za povremenu potrebu tu je Derma Skin Clear piling protiv nečistoća koji smanjuje mitesere i prištiće, zaglađuje teksturu kože te čisti pore zahvaljujući formuli sa salicilnom kiselinom i niacinamidom.

  Ambalažne bočice nove NIVEA Derma Skin Clear proizvoda sastoje se 98 % od rPET -a (sve osim naljepnice, kapice i pumpice za doziranje), a složena kutija ambalaže pilinga sastoji se od odgovorno nabavljenog materijala koji nosi oznaku „FSC“ (Forest Rewardship Council).

  nivea3