Dermablend korektivni puder, Vichy

  TEMA: Nepravilnosti na koži i razne promjene koje narušavaju zdravi izgled tena. Zato su laboratoriji Vichy razvili korektivnu kozmetiku Dermablend koja osigurava brzo i potpuno prekrivanje većih kožnih promjena. Inovacija, oživotvorena u novom Dermablend tekućem korektivnom puderu, udružuje izuzetnu sposobnost prekrivanja i toleranciju čak i kada je riječ o osjetljivoj koži.

  TEHNOLOGIJA:
  Želja laboratorija Vichy je korektivnom kozmetikom Dermablend poboljšati kvalitetu života ljudi koji pate zbog različitih nepravilnosti kože. Zato su u novom proizvodu Dermablend razvili ekskluzivnu tehnologiju make-upa, s visokom sposobnošću prekrivanja, namijenjenu ljudima s manjim (akne, hiperpigmentacija) i većim nepravilnostima na koži (vitiligo, angiomi, postoperativne lezije). Robnu marku Dermablend u SAD-u je 1981. godine razvio dermatolog dr. N. Craigs Roberts, a osim posebnom tehnologijom visoke sposobnosti prekrivanja nepravilnosti, odlikuje se i optimalnom tolerancijom kože.

  Dermablend korektivni puder osjetljivoj koži osigurava visoko prekrivanje nepravilnosti i osjećaj ugode. U usporedbi s uobičajenim puderima novi Dermablend tekući korektivni puder sadrži izuzetno visoku koncentraciju pigmenata (25%) što osigurava dva do tri puta veću sposobnost prekrivanja nepravilnosti u usporedbi s običnim puderima i jamči učinkovitost svojstvenu profesionalnom make-upu.

  FORMULA Dermablend korektivnog pudera otporna je na prekomjerno izlučivanje sebuma i znojenje te je rezultat odabranih mineralnih pigmenata ovijenih aminokiselinama. Jedinstvena formula osigurava prekrivanje u trajanju od 16 sati.
  Mineralni filter SPF 35 osigurava zaštitu od sunčevih zraka jer UV zrake mogu uzrokovati neke nepravilnosti na koži odnosno dodatno ih pogoršati (hiperpigmentacija, akne, rane, crvenilo).

  LAGANA tekstura proizvoda osigurava osjećaj gole kože i hidrataciju u trajanju od 24 sata. Novi Dermablend korektivni puder ispitan je protiv alergija, na osjetljivoj koži i pod nadzorom dermatologa, te sadrži Vichy termalnu vodu, koja djeluje umirujuće i okrepljujuće. Ne zatvara pore, ne sadrži miris niti paraben.
   
  CIJENA: 145,62 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama.