BEAUTY_INFO // najprodavanija ELEMIS krema PRO-COLLAGEN MARINE povodom 20. rođendana dobila je EKSTRAKT AROMATIČNE RUŽE

  Povodom rođendana kreme Pro-Collagen Marine, najprodavanije Elemis formule za anti-age njegu lica, ovaj luksuzni beauty-brend iz Velike Britanije za svoje je obožavateljice pripremio posebno iznenađenje.

  Nova Elemis Pro-Collagen Rose Marine linija za anti-age njegu lica, obogaćena je aromatičnom engleskom ružom.

  Elemis male 83

  Linija se sastoji od četiri nova proizvoda: krema za lice, balzam za čišćenje lica, uljni serum za lice i sprej za njegu lica (hydromist).

  Sastavni dio linije Elemis Pro-Collagen Rose Marine jesu ruže koje rastu u samo nekoliko engleskih pokrajina, a o njima se brinu žene kojima su na prvome mjestu održivost i odgovornost prema prirodi.

  Zahvaljujući tomu, naši proizvodi i sadržavaju samo organske sastojke, koji čine čuda u svakodnevnoj beauty-rutini. Ruže se beru ručno, isključivo u jutarnjim satima toplih i suhih dana u godini, kad su najbolje za branje, a miris im je najaromatičniji.

  Elemis male 84

  Nakon branja polažu se na bijele plahte kako bi se pčele i ostali insekti mogli prirodno vratiti u svoj habitat. Samo najbolje ruže postat će dio linije Pro-Collagen Rose Marine i osobito učinkovitog hidrolata engleske ruže, koji temeljito vlaži, smiruje i njeguje kožu, a miris mu je k tomu božanstven! Nova formulacija ima teksturu gela, ne ostavlja neželjene masne tragove, namijenjena je svim tipovima kože, a posebice se preporučuje za osjetljivu i osobito nježnu kožu. Zahvaljujući svojoj teksturi i ulju koje se upija vrlo brzo, ova je linija izvrsna podloga za šminku te koži daje svjež izgled i blistav sjaj.

  Glavni sastojci kreme za lice Elemis Pro-Collagen Rose Marine, uz organski hidrolat engleske ruže, jesu Padina Pavonica, alga iz Sredozemnog mora, bogata polisaharidima, koji umiruju i održavaju dugotrajnu vlažnost kože i tako joj daju blistav ten, Chlorelle Vulgaris, također alga, bogata aminokiselinama, mineralima i vitaminima, koji ublažavaju znakove starenja na koži, te gingko biloba, tvar koja se dobiva iz listova drveća, a sadržava fitonutrijente koji umiruju kožu.

  Elemis male 17

  O ELEMISU

  Kao vodeći luksuzni britanski wellness-brend za njegu kože, ELEMIS je globalno prepoznat kao beauty-brend koji primjenjuje i snagu prirodnih sastojaka i znanstvene inovacije. Svaka revolucionarna formula testirana je u najstrožim uvjetima kako bi se postigli vidljivi transformativni rezultati. ELEMIS ciljano djeluje na vašu kožu i tijelo, ali i vaše zdravlje općenito. ELEMIS proizvodi dostupni su širom svijeta, u čak 103 zemlje, a odnedavno su u maloprodaji dostupni i u Hrvatskoj, točnije, u parfumeriji Douglas u Centru Kaptol.

  Elemis male 7