Eucerin Anti-Pigment // linija koja smanjuje tamne mrlje na licu

  Pojačana pigmentacija kože rezultat je povećanog stvaranja melanina te njegovog nakupljanja u epidermisu, površinskom sloju kože. Povećano stvaranje melanina složen je proces na čiju aktivnost utječe više faktora od kojih su najvažniji sunčeva svjetlost, visokoenergetska vidljiva svjetlost HEVIS, hormonski status te različiti lijekovi.

  Eucerin Anti Pigment PR vizuali web 2

  Melanin djeluje kao prirodna zaštita kože od sunca štiteći je od štetnih UV zračenja; zbog njega koža izložena suncu dobiva preplanuli ten. Međutim, prekomjerno izlaganje suncu može poremetiti ovaj proces i izazvati neželjene hiperpigmentacije.

  Hiperpigmentacija je pojam koji opisuje područja neujednačene pigmentacije na koži, a najčešći oblici su pigmentacijske mrlje, mrlje od sunca, melazma i uglavnom se javljaju na dijelovima tijela koji su najčešće izloženi suncu, poput lica, dlanova i ruku.

  Upoznajte revolucionarnu Eucerin Anti-Pigment liniju njege koja je posebno formulirana kako bi smanjila hiperpigmentacije i spriječila njihovo ponovno pojavljivanje za ujednačenu i sjajnu kožu.

  Eucerin Anti-Pigment linija njege sadrži thiamidol, učinkovit i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina. Klinički i dermatološki dokazano smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

  Eucerin Anti Pigment PR vizuali web 3

  Svakodnevna rutina protiv hiperpigmentacije

  Prije nanošenja Eucerin Anti-Pigment dnevne hidratantne njege SPF 30, posegnite za Eucerin Anti-Pigment dvofaznim serumom čija moćna formula učinkovito kombinira thiamidol s hijaluronskom kiselinom.

  Tražite li serum za potpunu blistavost kože izaberite Eucerin Anti-Pigment Skin Perfecting Serum.

  Unutar večernje rutine ponovite nanošenje Eucerin Anti-Pigment spot korektora prije nanošenja inovativne Eucerin Anti-Pigment noćne njege koja osim što smanjuje hiperpigmentacije također potpomaže regeneraciju kože tijekom noći.

  Eucerin Anti Pigment PR vizuali web 1