S.O.S. za suhu i ispucanu kožu // EUCERIN AQUAPHOR njega koja obnavlja

  Suhu kožu uzrokuju egzogeni (vanjski) i endogeni (unutarnji) čimbenici. Osoba može biti zahvaćena jednim ili više od tih čimbenika, a ozbiljnost stanja suhe kože povećavat će se s brojem uzročnika.

  Poznavanje djelovanja čimbenika i njihova utjecaja na suhu kožu pomoći će u prevenciji i liječenju suhe kože. Ugrožavanjem prirodne funkcije barijere kože, vlaga lakše isparava, a koža postaje suha, zategnuta i hrapava.

  ECN PR Aquaphor WEB 02 cr

  Koža zimi naporno radi kako bi zaštitila naše tijelo. Zato može postati jako suha, ispucala i oštećena. Na tom tragu, dermokozmetički brand Eucerin razvija Aquaphor liniju njege koja je prikladna za njegu kože lica, usana i tijela svih uzrasta.

  Pruža vrlo suhoj i nadraženoj koži trenutnu njegu i ugodu, što ju čini idealnom zimskom njegom.

  Naime, Aquaphor linija njege stvara polupropusnu zaštitnu barijeru nad kožom koja podupire prirodni prijenos vodene pare i kisika omogućujući koži disanje i ojačava funkcije prirodne kožne barijere.

  Umirujuća, transparentna formula, sa samo nekoliko sastojaka, jednostavno se nanosi na lice, usne, ali i na problematične dijelove kože kao što su zanoktice, laktovi i koljena, ispucali zglobovi i pete.

  ECN PR Aquaphor WEB 03

  Inovativna Aquaphor linija njege sastoji se od tri učinkovita preparata koji regeneriraju, štite i obnavljaju kožu lica i tijela te usana.

  Prikladna za sve uzraste i tipove kože, ubrzava regeneraciju suhe, ispucale kože i usana, a može se koristiti i prilikom njege kože površinskih rana prouzrokovanih temperaturnim razlikama i manjkom vlage za ubrzano obnavljanje nadražene kože.

  Aquaphor obnavljajuća njega prikladna je i za tetoviranu kožu. Obogaćena pantenolom, pomaže ubrzati regeneraciju i obnavljanje, ali i hidrira kožu, za dugotrajno očuvanje tetovaže.