Eucerin Hyaluron-Filler Boosteri // 72 sata hidracije danju i noću

  Dolaskom toplijih dana, od izrazite je važnosti održati optimalnu hidraciju kože kako bi ona ostala zdrava i njegovana. Potrebno je zbog toga hidrirati kožu i danju i noću.

  Hijaluronska kiselina sprječava da koža izgubi previše vlage, stoga je od vitalnog značaja za hidraciju kože. Ona predstavlja snažan humektant, što znači da djeluje poput magneta, privlačeći vodu na kožu. Svakodnevna rutina njege kože lica koja je obogaćena hijaluronskom kiselinom pomoći će održati kožu hidriranom, zdravom i odgoditi vidljive znakove starenja kože.

  rverer

  Eucerin – vodeći inovator unutar njege kože lica i tijela, predstavlja novi Hyaluron-Filler hidratantni booster za noćnu njegu koji učinkovito hidrira, obnavlja i revitalizira za mladenački izgled kože lica. Ovaj booster za noćnu njegu posebno je formuliran za smanjenje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore. Jedinstvena formula obogaćena je s četiri ključna sastojka: dvije vrste hijaluronske kiseline, glicerinom, provitaminom B5 i vitaminom E koji istovremeno hidriraju i povećavaju učinkovitost u borbi protiv prvih znakova starenja kože.

  Dobro hidrirana koža glatka je, podatna i blistava. Za takve rezultate, pobrinut će se inovativna Eucerin rutina za cjelodnevnu hidraciju: novi Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster za noćnu njegu iznimno lagane gel strukture u kombinaciji s Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom za dnevnu njegu. Klinički i dermatološki dokazano prikladni su za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upijaju i ostavljaju kožu glatkom i zdravom.

  Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster sadrži samo 11 sastojaka, kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, dok u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože. Pružaju koži trenutnu i intenzivnu vlagu i povećavaju hidraciju kože.

  Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster za noćnu njegu
  • iznimno lagana i osvježavajuća njega gelaste strukture
  • smanjuje fine linije i prve bore
  • pruža svjež i blistav izgled
  • povećava hidraciju do 72 sata
  • pogodna za sve tipove kože

  Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster
  • iznimno lagani i osvježavajući serum
  • smanjuje prve bore
  • trenutno pruža vlažnost
  • ispunjava kožu
  • pogodan za sve tipove kože, uključujući osjetljivu

   5t