EUCERIN UreaRepair Plus LOSION s 10 posto ureje i ceramidima // kad suha koža postane baršunasto meka

  Zbog sposobnosti da na sebe veže vodu i omekšava kožu, kao svoj glavni adut za njegu suhe kože, Eucerin UreaRepair Plus losion sadrži ureju, a zahvaljujući učinkovitosti i kvaliteti sastojaka, preporučuje ga 95 posto dermatologa.

  Nakon intenzivnih ljetnih mjeseci i kupanja u moru te izlaganja suncu, dolaskom hladnijih jesenskih dana naša je koža posebno osjetljiva te joj je potrebna ciljana njega kojom će povratiti zdravi izgled i mekoću.

  Eucerin UreaRepairPlus PR web 27092023

  Zaštitni znak Eucerin UreaRepair Plus losiona s 10 posto ureje i ceramidima upravo je urea, humektant koji vlaži kožu i maksimalno je hidrira.

  Zahvaljujući ovim blagotvornim svojstvima, urea je i moćan saveznik u održavanju kože elastičnom čime se sprječava njezino prijevremeno starenje i pojava bora u čijoj je podlozi nastanka, osim prirodnog procesa starenja, uvijek nedovoljna hidratacija.

  Kada je stabilna, funkcija prirodne barijere kože štiti nas od vanjskih nadražujućih čimbenika i održava optimalnu razinu hidratacije. No, kada je njezina ravnoteža narušena, može doći do gubitka vlage i suhoće, a u težim slučajevima i do svrbeži i crvenila.

  Kako bi koži osigurali potpunu njegu, sastav Eucerin UreaRepair Plus losiona za njegu suhe kože čine i ceramidi, ulja koja se prirodno nalaze u našoj koži i koja je štite od isušivanja. Budući da nedostatak ceramida uzrokuje nadraženost, crvenilo i suhoću, primjena Eucerin UreaRepair Plus losiona s 10 posto ureje koži će pružiti čak 92 posto više hidracije.

  Eucerin UreaRepair Plus losion za tijelo s 10 ureje i ceramidima 400ML

  Klinički i dermatološki dokazana učinkovitost smanjenih simptoma suhe kože te trenutačnog olakšanja i odgode suhoće 48h, učinila je ovaj preparat zlatnim standardom u njezi izrazito suhe i grube kože zbog čega ga i preporučuje 95 posto dermatologa.

  Eucerin UreaRepair Plus losion za tijelo s 10% ureje i ceramidima
  Losion za tijelo za izrazito suhu, grubu kožu
  Trenutno olakšanje PLUS 48h odgode simptoma suhe kože
  S urejom, ceramidima i ostalim prirodnim čimbenicima zadržavanja vlage

  Eucerin UreaRepair PLUS losion za tijelo s 5% ureje i nježnim, umirujućim mirisom - brzo se upija, lightly fragranced, nemasna formula, oil-in-water emulsion.

  Eucerin UreaRepair PLUS losion za tijelo s 5% ureje i ceramidima
  Losion za tijelo za suhu, grubu kožu
  Trenutno olakšanje PLUS 48h odgoda simptoma suhe kože
  S urejom, ceramidima i ostalim prirodnim čimbenicima zadržavanja vlage.