GARNIER PARTY // Francuski paviljon ugostio predstavljanje seruma s vitaminom C

   - Novi Garnierov noćni serum s vitaminom C obogaćen je s 10 % čistog vitamina C kako bi vidljivo poboljšao sjaj umorne kože tijekom noći, u trenutku kada na najbolji način prihvaća dobrobiti njege. Naime, stanice kože obnavljaju se u najvećoj mjeri noću, stoga se dok spavate vaša koža može potpuno usredotočiti na obnovu stanica i bolje upiti dobrobiti vitamina C. Jednako tako, noću se koža najefikasnije rješava slobodnih radikala, a poznato je i da se oštećenja kože zbog izlaganja UV zračenju nastavljaju noću, čak i nekoliko sati nakon izlaganja sunčevoj svjetlosti - objavljeno je na partyju.

  Garnier VitaminC event 2

  Čisti vitamin C prirodnog podrijetla ima antioksidativnu dermatološki aktivnu supstancu poznatu po svojstvima vraćanja sjaja koži tijekom noći. Dobiva se u skladu s načelima zelene kemije, a višestruko je učinkovit protiv oksidacije, degradacije kolagena i manjka sjaja kože.

  Garnier VitaminC event 5

  Nakon dugih godina znanstvenog istraživanja stručnjaci u Garnieru došli su do pravog otkrića stabiliziranjem evolucije 10 % čistog vitamina C. Na temelju načela privlačnosti povezali su čisti vitamin C s pozitivno nabijenom tvari koja sudjeluje u njegovoj stabilizaciji. Ova jedinstvena tehnologija omogućuje nam da koncentriramo povećanu količinu vitamina C u našoj formuli, a da pritom očuvamo njezinu cjelovitost tijekom vremena.

  Garnier VitaminC event 3