Gold 24 Ka, Afrodita

  INFO: Kozmetika Afrodita u ponudi ima novu, luksuznu anti-age liniju proizvoda za njegu lica – Gold 24 Ka. Zašto luksuzna? Sadrži zrnca 24-karatnog zlata. Ujedno potiče nastanak elastina i kolagena, te pomaže ojačati zaštitnu funkciju kože, povećati njezinu vlažnost, vitalnost i elastičnost. Linija je dio profesionalne njege u Afrodita beauty centrima, no možete je nabaviti i za kućnu njegu.

  LINIJA:
  -Luxury ampule
  Za sve tipove kože, a posebno za kožu bez tonusa i opuštenu kožu s izraženim borama.
  CIJENA: 5 x 1,5ml 225,00 kn

  -Dnevna krema
  Za normalnu, miješanu i suhu kožu. Sadrži raskoš čistog zlata koja u kombinaciji s izoflavonima koži nakon 30. godine nudi osjećaj ugode. Poboljšava strukturu kože i potiče sposobnost njezinog obnavljanja, što se iskazuje u zaglađenosti linija lica i bora te primjetno boljem tonusu. Nakon dragocjene njege koža je pomlađena i iznimno lijepog izgleda.
  CIJENA: 50 ml 299,00 kn

  -Noćna krema
  Za normalnu i suhu kožu nakon tridesete godine života. Zlato i izoflavoni ublažavaju oštećenja strukture postojećeg elastina i kolagena te potiču njihov nastanak. Anti-wrinkle formula potiče obnovu.
  CIJENA: 50ml 299,00 kn

  -Maska
  Za umornu kožu lica, vrata i dekoltea. Fantastična kombinacija čistog zlata i izoflavona potiče obnovu suhe i zrele kože obilježene vanjskim stresnim čimbenicima. U kombinaciji s dragocjenom ampulom Gold pomaže u jačanju zaštitne funkcije kože, a dovođenjem aktivnih tvari povećava njezinu navlaženost, vitalnost i elastičnost. Nakon nanošenja maske i masaže koža će zablistati.
  CIJENA: 200ml 379,00 kn

  GDJE KUPITI: Beauty centar Afrodita u Kaptol centru, Zagreb.