HAIR_info // glam brend za kosu ORIBE stigao je u TOP niche parfumeriju

  Oribe, brand koji je spoj vještina, izvedbi i desetljeća iskustva u stiliziranju kose, od najboljih editorijala preko svjetskih salona do jedne sasvim nove kategorije njege za kosu dostupan je od danas i u Hrvatskoj, zahvaljujući Borutu Mihaliću, vlasniku Top niche parfumerije.

  borut oribe4

  - Veliko mi je zadovoljstvo najaviti dolazak branda Oribe u Hrvatsku. Sretan sam jer se mojem timu i meni ukazala čast da u našem portfelju dobijemo brand, koji je jedan od najnagrađivanijih i najpro-davanijih u segmentu proizvoda za njegu i stil-iziranje kose, jer svatko tko prati navedeni segment i trendove zna da su Oribe proizvodi u samom vrhu svjetskog frizerstva - izjavio je vlasnik Top niche parfumerija, Borut Mihalić.

  borut oribe4

  Oribe Canales (1956. – 2018.) bio je jedan od najpoznatijih frizera u svijetu mode te godinama radio s velikim fotografima na snimanjima sa supermodelima i vodećim manekenkama, za modne magazine i kampanje.

  Ujedno, stremio je k tome da njegovi proizvodi pomiču granice. Želio je da frizeri kao i krajnje koris-nice i korisnici ne samo vide, nego i osjete razliku. Rezultat je linija luk-suznih proizvoda koji su je-dinstveni u svakoj kategoriji: gelovi koji regeneriraju kosu, ulja koja učvršćuju, sprejevi koji ne ostavljaju bijeli trag, šamponi za njegu kože vlasišta koji pripremaju kosu za stiliziranje i na nježan način uspostavljaju ravnotežu vlasišta, bogate i pune maske poput izdašnih hidrantantnih krema.

  borut oribe4

  Svaki proizvod je intenzivno testiran u backstageovima i na setovima kako bi bio siguran da će nadmašiti sve što se nalazi na tržištu. Dok su proizvodi iznimno visokotehnološki, formulacije su čiste i moderne - bez parabena i natrijeva klorida. Svi proizvodi su bez glutena, nisu testirani na životinjama.

  Osim za kosu, u kolekcijama se ističu i formule za njegu tijela i ruku.

  borut oribe4

  Sigurni su za obojenu kosu, kao i kosu tretiranu keratinskim postupkom te imaju UV zaštitu.

  U ponudi Top niche parfumerije trenutno su dostupne kolekcije: Signature, Gold Lust, Beautiful Color, Magnificent Volume, Brilliance & Shine, Moisture & Control i Serene Sculp. Pakiranja izgledaju baš kao što i sam brend nalaže - luksuzno i glamurozno. 

  Oribe - proizvodi za one koji obožavaju kosu, od danas su dostupni ekskluzivno u Top niche parfu-meriji na Trgu bana Josipa Jelačića 13 u Zagrebu i putem webshopa - www.top.hr

   borut oribe4