HANDS_boost // 3 fantastična rituala koja RUKE čine glatkima poput SVILE

  Ruke preživljavaju zimu i tako baš izgledaju - suhe i bez sjaja, treba im dodatni tretman i pojačana njega. Zato su tu parafinska kupka, maska i rukavice koje njeguju i brinu se o tome da nam sitna, oštra zanoktica ne podere čarape.

  Barbara Palvin Fashion Editorial02
  Barbara Palvin // Grazia Italy // Alexandra Utzmann // styling Anne Raybaud


  1.
  Kada želimo rukama darovati više njege možemo kod kuće raditi parafinske kupke koje će ruke lijepo odmoriti i obnoviti.

  2. Treba na ruke nanijeti veću količinu kreme i na to staviti pamučne rukavice i tako prespavati. Na taj način omogućit ćemo kremi da dubinski prodre i maksimalno pokaže svoje djelovanje.

  3 Rukavice koje njeguju - rukavica za ruke sadrži hijaluronsku kiselinu koja u kombinaciji s aktivnim sastojcima djeluje na gustoću, vraća volumen i zaglađuje kožu nadlanice, ekstrakt pšenice regulira sintezu melanina i smanjuje razvoj hiperpigmentacija, a djeluje i na nokte na način da ih jača, povećavajući njihov potencijal rasta. Koristiti ćemo ju na čiste i suhe ruke te ostaviti da djeluje 30 minuta, a postupak ponoviti tri puta tjedno. Jedan par rukavica namijenjen je za 15 korištenja. Nakon četiri tjedna bore i tamne mrlje će se smanjiti, a ruke izgledati mlađe i mekše (Filorga Hand-Filler anti-age maska za ruke i nokte).

  Barbara Palvin Fashion Editorial02