Hawaiian Tropic / zaštita uz miris kokosa

  Ima jedan miris koji nas uvijek i nepogrešivo uvodi u ljeto, a to je kokos, ujedno zaštitni znak kolekcije Hawaiian Tropic. Tu su, naravno, i zaštitni faktori, u kremi za tijelo, ulju za tijelo, losionu i balzamu za usne - čitava kolekcija posvećena je tamnjenju na mirisan, opuštajući način.

  Hawaiian Tropic AFTER SUN Body Butter Coconut 7990 kn

  Svi proizvodi garantiraju optimalno pokrivanje i obranu pri najjačem suncu pri čemu svaki od njih koristi formulu koja sadrži antioksidanse, sastojke egzotičunog bilja i voća te širok raspon UVA i UVB zaštite. Losioni za osjetljivu kožu ne sadrže miris, ulje ili boju te su vodootporni do 80 minuta, kao i sportski losioni. Balzam za usne ne samo da štiti od sunčevog zračenja, već i njeguje (aloe vera, maslac kokosa i formula obogaćena vitaminima).

  Hawaiian Tropic Protective Spray Oil SPF 8 69Hawaiian Tropic Satin Protection Lotion SPF15 6990 kn

  Hawaiian Tropic ulja za tamnjenje namijenjena su ljubiteljima sunčanja koji žele imati preplanuli izgled. Bilo ulje ili losion, i jedno i drugo posjeduje formulu koja će omogućiti mekoću, zdravlje i primjerenu hidrataciju kože pomoću posebne mješavine antioksidansa, vitamina te spektra SPF. Za one koji pretjeraju sa sunčanjem, Hawaiian Tropic je pripremio i losione za poslije sunčanja i gel za ublažavanje posljedica opeklina, kako bi hidratizirali i njegovali kožu na vrijeme.

   

  Hawaiian Tropic LipGloss25Berry 2990 knHawaiian Tropic LipGloss25Mango 2990kn

   

  Za sve koji žele zaista i doživjeti dašak egzotike, Hawaiian Tropic je pripremio za sve svoje kupce posebno iznenađenje. Naime, svi koji do 10. kolovoza 2014. godine kupe bilo koji od Hawaiian Tropic proizvoda imaju mogućnost postati sretnim dobitnikom velike nagradne igre u kojoj je glavna nagrada egzotično putovanje za dvoje na Havaje!

  Hawaiian Tropic AFTER SUN Body Butter Lime Colada 200ml 7990 kn