HOME_wellness // 3 HRANJIVA, aromatična ulja za sređivanje STRIJA, BORA i ožiljaka

  Hrvatski brend za njegu kože donosi 3 nova beauty aduta: San kozmetika predlaže formule koje sadrže ulja masline, badema, kamilice, konoplje, ruže, pasjeg trna… - Ulje konoplje, ulje noćurka i ulje divlje ruže su osnovni sastojci oko kojih su stvorena ulja za osjetljivu kožu, za regeneraciju kože i za njegu bora. Ulja za njegu i masažu kože su hranjiva i aromatična ulja koja okupiraju sva osjetila i zadovoljavaju sve potrebe naše kože - objavljeno je.

  oliverbonas 987880
  Oliver Bonas


  1. Njegujuće ulje za osjetljivu kožu je hipoalergena formula za prirodnu obnovu, njegu, hidrataciju i masažu suhe i osjetljive kože sklone perutanju i strijama. Hladno tiještena ulja konoplje, masline i badema, protuupalne sastavnice kamilice, te antioksidansi iz mrkve štite kožu od svakodnevnog stresa.

  2. Intenzivno ulje za obnovu izrazito suhe kože je bogata formulacija privlačnog mirisa koja pruža intenzivnu njegu te pridonosi obnovi, hidrataciji i putenosti kože. Idealno je za masažu i njegu kože nakon izlaganja sunčevim UV zrakama. Karotenoidi iz pulpe pasjeg trna i nevena pomažu koži kod stresa, a ulje noćurka i lavanda dodatno pomažu kod strija. Bez obzira na doba godine, našoj suhoj koži možemo i trebamo pružiti pravilnu njegu.

   

  oliverbonas 987880

  3. Senzualno ulje za kožu sklonu strijama je neodoljivog mirisa, a suhoj koži vraća mekoću i izvrsna je pomoć u prevenciji pojave strija.
  Kombinacija badema, pšeničnih klica, divlje ruže, pasjeg trna, nevena te eteričnih ulja geranija i naranče njeguje i hrani kožu, dok karotenoidi pridonose obnovi i elastičnosti kože.
  Ulja su pakirana u smeđim plastičnim bočicama od 100 ml s pumpicom za raspršivanje i zaštitnim čepom kako bi se olakšalo njihovo rukovanje prilikom masaže i njege cijelog tijela.

  SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. Ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Nije testirana na životinjama. Sadrži maslace, voskove, ulja i eterična ulja prirodnog porijekla.