Intraceuticals & bakuchiol @ MANUELA PICARD // 'plump' koža u samo 45 minuta

  Hit u svijetu inovativnih beauty tretmana, neizvanzivni Intraceuticals, sada je u salonu Manuele Picard dostupan u kombinaciji s bakuchiolom. Inače, ovaj tretman idealan je i za kožu koja je oštećena od sunca te na nju ne smijemo aplicirati ništa direktno, pod pritiskom, već na najnježniji mogući način. Intraceuticals je već legenda među tretmanima, a sada je tu i bakuchiol, napominje Manuela Picard, utjecajna zagrebačka beauty stručnjakinja.

  Bakuchoil Booster vial and petri dish with petals

  Bakuchiol Booster je saveznik protiv bora, neujednačene teksture, gubitka čvrstoće i mrlja. Čini čuda potičući obnovu stanica, povećavajući elastičnost kože, pružajući dugotrajnu vlažnost i revitalizirajući kožu mladenačkim sjajem.

  Što je to bakuchiol?

  Bakuchiol je biljna alternativa retinolu slavljena zbog svojih izvanrednih prednosti protiv starenja. Pospješuje sintezu kolagena i pomaže u obnovi stanica dok je nježan prema koži i ne povećava osjetljivost na sunčevu svjetlost.

  Bakuchiol je prirodni anti-oksidant i anti-aging sastojak koji se nalazi se u sjemenkama i listovima biljke Psoralea corylifolia, poznatije kao babchi, koja raste u Indiji, Kini i u dijelovima Afrike.

  Hijaluronska kiselina također je dio formule Bakuchiol Boostera. Prodire duboko u kožu, učinkovito popunjava fine bore iznutra, istovremeno pojačavajući isporuku aktivnih sastojaka. Ovaj snažan hidratant kože ključan je u revitalizaciji i održavanju ravnoteže vlažnosti kože.

  - Super popularan celebrity tretman kisikom, nezaobilazan prije velikih evenata kao ''red carpet facial'' dramatično osvježava i hrani sve tipove kože, rješava problem dehidracije i finih borica. Izvrstan tretman nakon jakih kemijskih pilinga i lasera jer umiruje, regenerira i vraća vlagu koži. Intraceuticals je daleko više od uobičajenog tretmana lica; kombinacijom kisika pod određenim pritiskom i visokokoncentriranog hijalurona kreira vidljiv rezultat koji možete instant vidjeti i osjetiti na svojoj koži – izjavila je Mauela Picard.

  Naime, aplikacijom hijalurona uz pomoć hiperbaričnog kisika pomaže koži da obnovi vlažnost i podigne hidrataciju kože. Kada je hidratacija kože dobro balansirana, koža izgleda zdravije i vitalnije, a uobičajeni problemi (suhoća, bore, crvenilo, iritacije) nestaju na nježan i neinvazivan način.

  Bakuchiol Booster Vials and Petri dishes

  Ovaj tretman omogućuje aktivnim sastojcima da dođu do dubinskih slojeva kože

  Intraceuticals tretman lica sastoji se od tri dijela kako bi se postigli izvanredni momentalni i dugotrajni dramatični rezultati u regeneraciji kože.

  1. prvi korak je aplikacija hiperbaričnog kisika koji ima sposobnost unošenja aktivnih sastojaka duboko u kožu, ali istovremeno djeluje umirujuće, osvježava i hladi. Zato je idealan tretman i za najosjetljivije kože sklone crvenilu i nakon izlaganja suncu.

  2. zajedno s kisikom aplicira se i visokokoncentrirana ampula hijaluronske kiseline koja sadrži i snažan koktel antioksidansa, zeleni čaj, i vitamina A, C i E. Hijaluronska kiselina instantno hidratizira kožu što rezultira pojačanim elasticitetom kože, reduciranju bora, poboljšanoj konturi cijelog lica i generalnog osvježenja i ”glow” efekta. Ono što hijaluronsku kiselinu čini posebnom je da se prirodno nalazi u našem organizmu i da ima sposobnost vezanja vode i do 1000 puta svoje težine, što joj daje prednost pred bilo kojom drugom aktivnom supstancom. Nakon tretmana preporuča se da u organizam unesete barem 1 litru vode koji će u nekoliko narednih dana još više poboljšati efekt Intraceuticals tretmana.

  3. kao završni dio tretmana apliciraju se Intraceuticals Gel i krema zajedno sa LED Light maskom koji dodatno pospješuju učinak samog tretmana te održavaju i produljuju postignuti efekt.

  Bakuchiol Booster vial on cube with flower