Još dublja hidratacija @ Artistry Hydra-V

  Hidratacija je neophodna za mladolikost kože, znaju to i vrapci na grani, no Artistry ide korak dalje i inspirira se otkrićem Aquaporina koje je osvojilo Nobelovu nagradu: kreira kolekciju Hydra-V koja donosi, ističu, novu razinu dubinske hidratacije kože. - Koristeći mješavinu netaknutih, prirodnih sastojaka i napredne znanstvene formule, Artistry Hydra-V kolekcija za njegu kože osvježava, obnavlja i oživljava kožu i ostavlja je mekanom, glatkom i podatnom iznad svih očekivanja – obećao je Amway na današnjem druženju u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar.

  Hydra V kolekcija2

  Baš poput sustava za navodnjavanja, Aquaporini su kanali unutar stanica kože koji prenose vodu preko staničnih membrana čime kontroliraju pohranjivanje vode i prijenos hranjivih tvari. Upravo je ovo otkriće inspiriralo Artistry znanstvenike na razvijanje Hydra Complex tehnologije, koja je ključ za uravnoteženu hidrataciju novih formula. Kolekcija se sastoji od sedam proizvoda, od čistača do kreme za područje oko očiju a benefite je prva isprobala poznata beauty blogerica Martina Lolić iliti Dear Skin i okupljenima izrazila oduševljenje novim formulama.
  Linija: Osvježavajuća pjena za čišćenje, Osvježavajući tonik, Revitalizirajući koncentrirani serum za kožu - heroj proizvod kolekcije, Osvježavajući gel (za masnu do mješovitu kožu), Hranjiva gel-krema (za sve tipove kože), Obnavljajuća hidratantna krema (za normalnu do suhu kožu), Osvježavajuća gel-krema za područje oko očiju.

  Predstavnice Amwaya i Martina Lolic

  Beauty blogerica Dear Skin (u sredini) i predstavnice kompanije Artistry danas na predstavljanju nove kolekcije Hydra-V u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar

  Hydra-V 3 moisturisers