Kiehl’s ima nove ULTRA HIGH-POTENCY serume // minimalističke formule za top rezultate

  Ovo proljeće Kiehl's slavi s tri nova Ultra Pure High-Potency seruma. Svaka od tri verzije seruma minimalistički je formulirana s najviše deset sastojaka, pogodni su za vegane te svaki sadržava jedan učinkovit sastojak prema strogo ciljanoj minimalističkoj formuli. Formule s brzim djelovanjem ispitane su za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu, te pružaju učinkovite rezultate.

  Kiehls Ultra Pure High Potency Serums

  Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamide
  Smanjuje neželjeni sjaj
  Formula s učinkovitim sastojkom niacinamidom uklanja višak masnoće, pomaže ublažiti i smanjiti vidljivo crvenilo te smanjuje pojavu nepravilnosti zbog koje se koža ne masti i izgleda zdravo. Višak masnoće trenutačno se smanjuje za 58 % uz vidljivo smanjenje nepravilnosti nakon dva tjedna.

  Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 9.8% Glycolic Acid
  Zaglađuje teksturu
  Ova je formula obogaćena glikolnom kiselinom i učinkovito pomaže kod uklanjanja mrtvih stanica kože, otkrivajući novu, sjajniju i ujednačeniju kože. 82% ispitanika trenutačno je osjetilo glađu teksturu, a 99% ispitanika složilo se da koža izgleda blistavije4.

  Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 1.5% Hyaluronic Acid
  Poboljšava hidrataciju
  Ovaj serum sadržava hijaluronsku kiselinu koja je poznata po učinkovitom zadržavanju vlage zbog čega omogućuje duboku hidrataciju za puniju i podatnu kožu. Formula trenutačno poboljšava hidrataciju za 89% 5, čime koža postaje punija.