Klinička slika akni u odrasloj dobi drukčija je od onih u tinejdžerskoj dobi // Avène pokreće STOP AKNE kampanju s izdašnim popustima na čitavu Cleanance liniju

  Priča s aknama i nepravilnostima na koži ne prestaje s pubertetom. Klinička slika akni u odrasloj dobi drukčija je od onih u tinejdžerskoj dobi. Naime, u odrasloj se dobi promjene pretežno javljaju u području brade, s tendencijom širenja na gornji dio vrata – javlja Avène. - Pojedina stanja poput trudnoće ili predmenstrualnog sindroma, uzrukuju pojačano lučenje određenih hormona zbog kojih koža proizvodi više sebuma. No do pojava akni može doći i zbog loše prehrane te štetnih utjecaja iz okoline poput UV zračenja, zagađenja ili pak klimatskih promjena.

  Curly Morena 1

  Foto: Curly Morena

  U Dermatološkim laboratorijima Avène su pripremili kampanju STOP AKNE koja omogućuje kupnju uz POPUST OD 30% na cijelu Eau Thermale Avène Cleanance liniju proizvoda na odabranim prodajnim mjestima.

  Proizvodi iz nove linije Cleanance Women uspješno smanjuju pojavu mrlja, poboljšavaju teksturu kože i ograničavaju pojavu vidljivih pora.

  19 CLEANANCE gelNett 200ml

  Upravo je adekvatna higijena osnovni preduvjet za pobjedu nad aknama. Eau Thermale Avène adut za čišćenje problematične kože je Cleanance Gel. Namijenjen je masnoj i problematičnoj koži sklonoj nastanku akni koji nježno uklanja nečistoću i prekomjerne masnoće poštujući prirodnu ravnotežu i pH kože.

  Zbog dokazana protuupalnog, umirujućeg i antiiritacijskog djelovanja, Avène termalna izvorska voda upotrebljava se kod svih oblika pojačane osjetljivosti i iritacija kože, te kao dodatak dermatološkim tretmanima.

  Nakon što ste očistili lice i vrat, blago raspršite Avène termalnu izvorsku vodu na kožu, pričekajte 2 do 3 minute, a zatim višak uklonite papirnatom maramicom.

  Za završni učinak tu je novi Eau Thermale Avène Cleanance Women korektivni serum pomaže smanjiti mrlje, poboljšava teksturu kože i smanjuje pojavu pora. Ujedno učinkovito rješava probleme kože kod odraslih žena sklone aknama, miteserima i neravnomjernom tonu kože. Sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka koje pomažu u borbi protiv nepravilne masne kože i mitesera zatezanjem pora i ograničavanjem oksidacije sebuma ostavljajući glatkiji ton kože i blistav ten.

  Curly Morena 3 cr
  Foto: Curly Morena