Kozmetika Afrodita // linija s peptidima za pomlađivanje kože

  Afrodita Cosmetics predstavila je novu liniju njege lica 5 Peptide lift koja se temelji na trenutačno najpopularnijoj komponenti u kozmetičkoj industriji – peptidima.

  Kao što je objasnila voditeljica razvojnih laboratorija u Kozmetici Afrodita Martina Malekovič, dipl. ing. kemijske tehnologije, proizvodi s peptidima su zbog iznimnog potencijala trenutačno najveći trend u kozmetici.

  DSC 63761

  - Djeluju ciljano, na točno određeno mjesto, odnosno proces u koži, s učinkom liftinga, protiv bora, pri posvjetljivanju ili smirivanju kože. Pritom, sasvim točno oponašaju prirodne mehanizme djelovanja kože i ponašaju se kao da su svojstveni koži. Zato ih koža vrlo dobro prihvaća bez obzira na tip ili stanje. Linija 5 Peptide lift razvijena je kao odgovor na uvijek aktualno zanimanje korisnica za najučinkovitijim proizvodima za pomlađivanje i korekciju bora i predstavlja peptidno čudo za mladolik izgled - naglasila je Malekovič.

  DSC 6917

  Glavni aktivni sastojak linije 5 Peptide lift kombinacija je pet visokoučinkovitih peptida koji djeluju na glavne molekule u koži, one koje osiguravaju elastičnost, čvrstoću i lifting kože. Proizvodi imaju dvostruki učinak: face lifting za vidljivo napetiju, podignutu i čvrstu kožu te anti-age utjecaj na kožu koji se odražava manjom dubinom i vidljivošću borica, poboljšanim tonusom i strukturom kože te ojačanom kožnom barijerom.

  Četiri proizvoda: lifting serum, hidratantna i hranjiva ultra-lifting krema te krema za područje oko očiju obećavaju iznimno dobre rezultate jer se koža koja stari počinje ponašati kao mlada: nastanak bora može se smanjiti do čak 44 %. Sva četiri proizvoda dermatološki su testirana i prikladna za vegane, a namijenjena su korisnicama nakon 30. godine starosti.

  DSC 6826

  Nova beauty kolekcija predstavljena je u zagrebačom Amadria hotelu

  Krema za područje oko očiju je, osim peptidima, obogaćena i kofeinom, ekstraktima ledenog vina i amazonskog drveta cekropije te uljem šipka.

  - Rješava tri glavna problema povezana s područjem oko očiju: tamne krugove, bore i podbuhlost. Uklanja umoran pogled te ugodno osvježava i zaglađuje kožu oko očiju - .

  Linija 5 Peptide lift već je dostupna u svim drogerijama Dm, Bipa, Mueller, Nama i Intersparu, u Afroditinoj web-prodavaonici: webshop.afroditacosmetics.com te 3 Afrodita shopa u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center).

  DSC 6307