L'ADRIA Brightening perfecting SERUM // kompleks za posvjetljivanje ADRILIGHTTM s ekstraktom cvijeta primorskog žilja

  Iako melanin ima zaštitnu funkciju i štiti tijelo od UV-zraka, usred raznih poremećaja u organizmu, on stvara hiperpigmentacije.

  Hrvatski beauty brend predstavlja novitet za taj izazov.

  Brightening perfecting serum za hiperpigmentaciju 3

  - L'ADRIA Brightening perfecting serum ujednačava ten, vraća koži sjaj i pomaže održati je čistom i umirenom, zahvaljujući i patentiranom sastojku s L'ADRIA potpisom, kompleksu za posvjetljivanje ADRILIGHTTM s ekstraktom cvijeta primorskog žilja. Ova nježna, ali moćna biljka impresivnih bijelih cvjetova krije tajnu djelovanja na pigmentne mrlje. Raste na pjeskovitim jadranskim plažama i cvjeta samo noću u ljetnim mjesecima, otpuštajući opojan miris. Ekstrakt ovih prekrasnih cvjetova klinički dokazano smanjuje pigmentacijske mrlje na koži, djelujući na početku i na kraju signalne kaskade sinteze pigmenta melanina, koji koži daje tamnu boju -  objavila je L'Adria.

  Ekstraktu primorskog žilja dodan je kompleks visoko učinkovitih sastojaka koji skladno i sinergistički djeluju na smanjenje hiperpigmentacija. Zajedno, oni čine zaštićeni kompleks ADRILIGHTTM. Ovaj napredni kompleks dizajniran je da djeluje na višestruke kontrolne točke u procesu nastajanja melanina u koži: prije (prevencija), tijekom, pa i na procese poslije sinteze melanina, kao prijenos. Također, važan dio aktivnosti kompleksa je antioksidativno djelovanje, prevencija prištića i lagano ubrzavanje izmjene odumrlih stanica kože, da bi se ten što brže ujednačio. Tu je i uz niacinamid koji osigurava smanjenje upala. – javlja brend.

  Brightening perfecting serum za hiperpigmentaciju 2

  U bočici od bio-plastike krije se lagana gelasto kremasta serumska emulzija blijedo ružičaste boje, koja potječe od biljnih ekstrakata i prirodnih minerala, sasvim je bez mirisa i klasičnih nadražujućih sastojaka poput parfema, eteričnih ulja, mineralnih ulja, mikroplastike. Prikladna je za svaki tip kože, posebno za pigmentacijske mrlje na zreloj koži nastale fotostarenjem i za problematičnu kožu sklonu mrljicama nakon prištića.

  U sklopu velikog jesenskog sniženja, L'ADRIA Brightening perfecting serum može se kupiti po akcijskoj startnoj cijeni (219 kn regularna cijena) od 197,10 kn, na koju još, ekskluzivno do kraja rujna, možete iskoristiti kod JESEN25 za dodatnih 25% popusta.

  L'ADRIA Brightening perfecting serum dostupan je isključivo u internetskoj trgovini L'ADRIA, no uskoro će biti dostupan i u drogerijama.

  Brightening perfecting serum za hiperpigmentaciju 8