L'ADRIA Eye patches // sredite otečenost, dehidraciju i podočnjake za samo 20 minuta

  Funkcionalni proizvodi koji pomažu u kratko vrijeme su najtraženiji – zato hrvatski brend donosi novitet, eye patches koji se bore protiv otečenosti, dehidracije i podočnjaka.

  - L'ADRIA Eye patches su biorazgradivi jastučići za područje oko očiju, načinjeni od algi i punjeni koncentriranim serumom. Oni hidriraju, smanjuju otečenost i tamne mrlje, umiruju, revitaliziraju i pružaju lifting. Upravo zbog gel-jastučića koji sjedi povrh kože, serum može penetrirati dubljei u svega 20 minuta napraviti drastičnu razliku u izgledu područja oko očiju. Koža je vidno hidrirana, zategnuta, glatka i osvježena – kao da ste se baš dobro naspavali – objavio je brend.

  22097 10 21 LADRIA Eye Patches 3 2000px

  Tajnu djelovanja krije trehaloza, molekula slična šećeru. Naziva se i „šećer algi“ ili „šećer uskrsnuća“, jer određene biljke „vraća u život“ nakon što su se naizgled posve posušile. Nekad se mislilo da se ona nalazi samo u organizmima koji izdržavaju u ekstremnim uvjetima života (ekstremofili), ali se ispostavilo da je radi njezinih zaštitnih svojstava sintetiziraju i mnogi organizmi u teškim uvjetima suše ili visokog saliniteta. Ljudi ne mogu sintetizirati trehalozu, ali je ona itekako korisna kada je primijenjena na koži. Smanjuje oštećenja stanica zbog dehidracije, umiruje osjetljivu kožu, smanjuje štetan učinak UV-zračenja iako nema efekt UV-filtera, a stimulira i sintezu kolagena.

  Kombinirajući vrijednu trehalozu s niacinamidom za smanjenje bora i tamnih mrlja, kofeinom za smanjenje podbuhlosti, te hijaluronskom kiselinom za hidraciju i trenutni efekt liftinga, uz dodatak umirujućih ekstrakata zobi i sladića, nastao je sveobuhvatni revitalizirajući serum za područje oko očiju.

  Obzirom na to da L'ADRIA izrazito pazi na održivost, bitno je naglasiti da su jastučići u potpunosti biorazgradivi i u skladu s ekološkim načelima, kao i plastična teglica i špatulica, koje se mogu reciklirati. Pritom, proizvod nije testiran na životinjama, ne sadrži mikroplastiku, PEG i polisorbate, mineralna ulja, fenoksietanol, parfem ni eterična ulja, te je prikladan za trudnice i dojilje.

  U pakiranju je sadržano 70 jastučića, a cijena je 29,90 EUR. Međutim, povodom izlaska novog proizvoda, L'ADRIA nudi akcijske cijene i prikladan popust. Naime, do kraja mjeseca L'ADRIA Eye patches moći ćete kupiti po cijeni od 26,91EUR, a pritom će biti aktivan i kôd NOVO25 –za 25% popusta na cijeli asortiman.

   22097 10 21 LADRIA Eye Patches 2 2000px