Les Adorables // Novi trio iz Diora za njegu tijela s notama svježine i cvijeća

  Prošle godine svjetlo dana ugledala je Dior Les Adorables kolekcija s tri mirisne kreacije za njegu i uljepšavanje tijela: pilingom, kremom te svjetlucavim gelom za tijelo. Sada im se pridružuju raskošni gel za tuširanje, umirujuće mlijeko za tijelo i hidratantna krema za ruke, nokte i dekolte.

  Diorova cvjetna kreacija na bazi vode genijalnog Françoisa Demachyja, J’adore Parfum D'eau oduševljava nas od 2022., a sada stiže novi opojni trio za mirisno proljeće.

  04 LES ADORABLES 2024 HAND CREAM CAUCASIAN 0700

  Kao i prethodnici, nove Adorables poslastice slave svježe i cvjetne note J'adorea, njegujući kožu i dajući joj senzualan miris. Raskošni gel za tuširanje, umirujuće mlijeko za tijelo i hidratantna krema za ruke, nokte i dekolte upotpunjuju senzualni J'adore ritual njege.

  Dior Les Adorables gel za tuširanje

  Gel za tuširanje kombinira ritual kupanja s mirisnim trenutcima opuštanja i užitka oplemenjenima cvjetnim notama J'adorea. Infuziran ekstraktom jasmina, obavija tijelo finom, laganim pjenom koja ostavlja kožu svilenkastom i mirisnom.

  Dior Les Adorables mlijeko za tijelo

  Mlijeko za tijelo hrani i njeguje zahvaljujući formuli sastavljenoj od 92 % sastojaka prirodnog podrijetla obogaćenoj voskom jasmina koji stvara zaštitni sloj na koži te je štiti od isušivanja. Njegova kremasta, umirujuća tekstura hidratizira i njeguje kožu čineći je elastičnijom.

  03 LES ADORABLES 2024 BODY MILK CAUCASIAN 0585

  Dior Les Adorables krema za ruke, nokte i dekolte

  U praktičnom putnom pakiranju, krema za ruke, nokte i dekolte mirisni je dodir mekoće u bilo koje doba dana. Sastavljena od 97 % sastojaka prirodnog podrijetla, prožeta voskom jasmina i nektarom pamuka, njena hranjiva i hidratantna formula pretvara se u nježnu teksturu koja ostavlja kožu elastičnom i svilenkastom. Naravno, uz cvjetni miris J'adorea.

  Kolekcionarska ambalaža

  Osim neodoljivog mirisa i formula koje se brinu o koži, Les Adorables kutijice su pravi užitak i za oči. Nježno zaobljena poput savršene perle, zlatna i polirana poput dragocjenih kamenčića, ambalaža za ova tri proizvoda redizajnirana je na luksuzan i održiv način, s prepolovljenom težinom stakla.  

  F607 J ADORE RENO L OR 23 D15C Les adorables Gammes SW F39

  Gel za tuširanje i Mlijeko za tijelo dolaze s mat bijelim poklopcem ukrašenim zlatnim rubom i J'adore logom, a Krema za ruke, nokte i dekolte u profinjenoj bijeloj kutiji s ugraviranim ikoničnim potpisom Christian Dior.

  Kao uvod u Adorables svemir, kuća Dior je spojila minijaturne verzije prvih triju kreacija iz kolekcije - Kremu za tijelo, Sjajni gel za tijelo i Sjajni piling za tijelo - u ekskluzivni set dostupan u odabranim trgovinama.

  06 LES ADORABLES 2023 BODY GEL DARK SKIN 1048