LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST NIGHT // nova anti-ageing noćna formula protiv bora

  Scena dermokozmetike predstavlja novi adut za lijepu, mladenačku kožu od jutra do mraka. Dostupne su 2 nove Vichy kreme - Liftactiv Collagen Specialist dnevna i noćna.

  Vichy Liftactiv Collagen Specialist Night 50ml RGB LD 000 3337875722520 PackshotWithTexture

  - Kolagen, protein koji nastaje u dermisu, unutarnjem sloju kože građenom od vezivnog tkiva ,u našem tijelu igra vrlo važnu ulogu. Sam naziv "kolagen" dolazi od grčkog izraza, u prijevodu - "stvaratelj ljepila". I doista bi se kolagen mogao u određenoj mjeri usporediti s cementom koji jača određene strukture; kod ljudi štiti kožu i cijelo tijelo od kanceroznih stanica, toksina iz okoliša i drugih štetnih tvari. Proizvodnja ovog dragocjenog proteina počinje se smanjivati već i prije 30. godine, koža počinje gubiti oko jedan posto kolagena godišnje, njegova sinteza se smanjuje, pa dolazi do gubitka čvrstoće i gipkosti – javlja Vichy.

  Vichy Liftactiv Collagen Specialist Night 50ml RGB LD 000 3337875722520 Applicator cr

  Uvodeći u svakodnevnu rutinu Liftactiv Collagen Specialist dnevnu kremu, u kombinaciji s Liftactiv Collagen Specialist noćnom njegom za lice, koja zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka – biopeptidima, vitaminu Cg, Vichy mineraliziranoj vodi i moćnim Resveratrolom djeluje na biomehanička svojstva kože, hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože, te smanjuje vidljive znakove starenja, pružit ćete svojoj koži učinkovite rezultate – ublažene bore i ujednačeniji i blistaviji ten.

  Tijekom dana, koža lica je izložena faktorima iz okruženja poput UV zračenja i zagađenja koji ubrzavaju oštećenje kolagenskih vlakana.

  Zato je noć najbolje vrijeme da joj pomognemo aktivirati vlastite obrambene mehanizme, pripremiti kožu za suočavanje sa stresom prouzrokovanim vanjskim faktorima, jer u tom periodu koža najbolje koristi aktivne sastojke iz proizvoda za njegu. Resveratrol, kao dodatak u noćnoj njezi, pomaže koži aktivirati vlastite antioksidanse, kako bi koža bila spremnija suočiti se sa svakodnevnim izazovima.

  Cijene: 315 i 310 kn, ljekarne

  VICHY E COMMERCE Liftactiv CollagenSpécialistDay CollagenSpecialistSPF FreshShot AmpoulesPeptideC 1 12