LIFTMIE BEAUTY // 5 gadgeta za lice – masaža, anti-age, podizanje tonusa, lifting

  Gadgeti su super za svakodnevnu beauty rutinu te pomažu u anti-age ritualima.

  Među najpopularnije spadaju i Liftmie, uređaji dizajnirani na način da se mogu koristiti bilo kada i bilo gdje, pružajući pritom premium osjećaj korištenja. 

  Liftmie 1

  Liftmie Premium Beauty Roller je masažer jedinstvenog dizajna u obliku slova „Y“ koji sadrži mikrostruju, a ubrzava cirkulaciju krvi, potiče metabolizam, vraća koži vitalnost i elastičnost. Radi lifting, učvršćivanje i podizanje tonusa lica, čime se usporava proces starenja kože.

  Liftmie Gold Plated Massager pozlaćen je 24-karatnim zlatom, a osmišljen je za oblikovanje kontura i poticanje limfne drenaže.

  Zahvaljujući vibraciji od oko 6000 puta u minuti, pruža učinkovitu ali opuštajuću masažu koja osvježava i pomlađuje kožu lica.

  Limfna drenaža potiče cirkulaciju krvi i kisika u koži što dodatno utječe na proizvodnju kolagena. Pozlaćeni masažer ciljano djeluje na smanjenje bora na područjima oko očiju, usana, vrata i čela.

  Liftmie2

  Liftmie Germanium Beauty Roller je inovativni masažer koji učvršćuje, zaglađuje i vraća energiju vašoj koži. Djeluje na način da stvara lagani pritisak na kožu stimulirajući pritom prirodne sposobnosti tijela za regeneracijom. Ovaj beauty gadget služi kao svojevrsni „face gym“.

  Nit vodilja Liftmie brenda je potaknuti sve da u užurbanoj svakodnevici odvojimo vrijeme za sebe, radeći ono što nas čini zadovoljnijima, pa makar i svega nekoliko minuta dnevno.

  Proizvodi iz linije prilagođeni su različitim ciljnim skupinama, a svoje favorite možete pronaći na novom redizajniranom web shopu Medikor Beauty.

  Proizvodi su također dostupni i u Medikor health & beauty store prodavaonici na lokaciji Tratinska 58 u Zagrebu te u odabranim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

   Liftmie3 Liftmie Germanium Beauty Roller